Siyaset:
MHP Teşkilatı Köse'de gövde gösterisi yaptı
 

Gümüşhane’nin Köse İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Teşkilatı ve Belediye Başkanları bir araya geldi.

 

Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler’in ev sahipliğinde geçtiğimiz aylarda görkemli bir törenle açılan Alparslan Türkeş Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen organizasyonda Mhp Gümüşhane Teşkilat mensupları adeta gövde gösterisi yaptı. 

 

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Torul Belediye Başkanı  Evren Evrim Özdemir, ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza TANIŞ, Özkürtün Belde Belediye Başkanı Yakup Turgut ve çok sayıda partilinin katıldığı etkinlikte başarılarından dolayı teşkilat mensuplarına plaket verildi.

Programda konuşan MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, partililere seslendi.

 

MHP İl Başkanı Nadim Aydın konuşmasında Cumhur İttifakı’nın 2023’te yeniden iktidar olacağını belirterek, “Bir Milletin varoluş haklarını müdafaa cesaretini kahramanlarla korkakların mücadelesi belirleyecektir. Cumhur İttifakı olarak hiç kimseyi dışlamıyoruz, bu vatan benim, bu bayrak benim, bu ülke benim diyen, ezan dinmez, bayrak inmez,  vatan  bölünmez diyen  her kardeşimizle birlikteyiz. Kızıl elmaya Turana giden yolda bir şemsiyenin altındayız” dedi.

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku