Siyaset:
Milletvekili Aday Adaylarından Salih Cora Araklı'da

 AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora, Araklı, Sürmene ve Köprübaşı ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle buluştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün Araklı ve Köprübaşı ilçelerini ziyaret eden Salih Cora, partililerden destek istedi.

İlk ziyaretini Araklı ilçesine gerçekleştiren Cora, 2004 yılından itibaren AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirterek, "AK Parti'nin değişik kademelerinde çok genç yaştan itibaren görev yaptım. Türkiye'nin en genç il başkan yardımcısı oldum. 2007 yılında Türkiye'nin en genç Seçim Koordinasyonu Merkezi Başkanı olarak görevimi sürdürdüm. 2011 seçimlerinde 29 yaşında Türkiye'nin en genç milletvekili adaylarından birisiydim. O dönemde 6. sıradan aday olan bir kardeşiniz olarak Araklı'lı bir hemşehrimiz olan Yunus Karabela'yı vekil yapabilmek için dağ, taş, tepe demeden dolaşmıştık. Ancak nasip olmadı o da kazanamadı, biz de kazanamadık. Tabiki teşkilatta uzun yıllar siyasetyaptık. Siyaseti bir hizmet makamı olarak görüyoruz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, yaşadığımız şehri daha ileriye götürmek istiyoruz. Bunun da ancak ilgili ve ilkeli bir siyasetle olabileceğini düşünüyoruz" dedi.

AK Parti'nin bu seçimde Trabzon'da en az 5 milletvekili alması gerektiğini belirten Cora, "Değerli kardeşlerim ben teşkilatlarda genç yaştan beri görev aldığım için şuna çok dikkat ettim. Her zaman sizin meselelerinizin takipçisi, derdinizin dinleyicisi oldum. Her zaman arayan, soran, bulan, konuşan ve kucaklayan bir anlayışla siyaset yaptık. Meselelerin takibinde çok hızlı hareket etmeyi kendime ilke edindim. Meselelerin takibinde namludan çıkan kurşun kadar hızlı yayından fırlayan ok kadar kararlı olmayı ilke edindik. Bu da bize çok genç yaştan itibaren çok önemli makamlara tanışma fırsatı vermiştir. Bundan sonra da bu duyarlılığa sahip olacağız. Talip olduğumuz görev zor, mesuliyetli ve meşakkatli bir görevdir. Bu görevde sizlerin duasına ve desteğine ihtiyacımız var. Bizim mesuliyetimiz milletin iradesine tam sadakatle bağlılıktır. Önümüzdeki süreçte Türkiye için çok önemli bir seçim vardır. Bu seçimde güçlü Türkiye, güçlü demokrasi yolunda yeni bir anayasanın yapılabilmesi açısından güçlü bir iktidara ihtiyacımız vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız 400 milletvekilinden bahsediyorsaTrabzon'da en az 5 milletvekili almamız gerekiyor. Son 2 yılda Türkiye'de olanlara baktığımız zaman vesayet sisteminin kalıntılarının halen farklı maskeler altında devam ettiğini görmekteyiz. Bu maskeleri, desenleri tamamen saf dışı bırakmak ve uluslararası bağlantılarını kesmek için güçlü bir iradeye ve güçlü bir demokrasiye ihtiyacımız vardır.Türkiye'yi yabancı devletlere ihbar eden, yabancı devletlerin ajanlığını yapan, Türkiye'yi arkasından hançerleyen bu örgüte karşı bir ve beraber olmalıyız. Hangi sırada olursak olalım veya aday gösterilelim gösterilmeyelim bu mücadelenin içerisinde yer almak bile çok önemlidir" diye konuştu.

Ardından Sürmene ve Köprübaşı'na giden AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora bu ilçelerde de partililerle görüşerek adaylığı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Cora, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ü makamında ziyaret etti. -



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku