Siyaset:
Öztürk'den önemli açıklama

 Görevi, yalnızca kamuoyunu doğru bilgilendirme olan sosyal ve yazılı medyada, adaylık sürecimizle ilgili şahsımızı rencide eden yanlış haber ve yazılar çıkmıştır. Hiçbir şekliyle gerçeği yansıtmayan, şahsımızla ilgisi olmayan yazılar sevenlerimizi üzdüğü gibi bizleri de derinden rencide etmiştir. Şahsiyetimizle, karakterimizle, kişiliğimizle, tavrımızla ve dünya görüşümüzle hiçbir alakası olmayan yazılar hakkımızda yazılmıştır. Bizzat GünebakışGaztesi'ne yayınlamış olduğu yanlış bir haberin doğru halini göndermiş olmamıza rağmen yayınlanmamıştır.

Kamuoyunu ve AK Parti camiamızı rencide eden yazıları yazan gazetecileri vicdanlarının sesini dinlemeye davet ediyorum. Reyting ve tiraj kaygısıyla yapılan bu yanlış ve yanlı haberler, üzücü dozajda bilgi kirliliğine sebep olmuştur. Demokrasilerde medyanın gücünün ve öneminin büyük olduğuna inanmamıza rağmen ; İnsan onur, şeref ve haysiyetinin dokunulmazlığına inancımız tamdır.

Bu vesile ile yanlış anlaşılmaların bir gazetecilik refleksinden kaynaklandığını tahmin ediyorum. AK Parti ilçe başkanlığı seçimlerinin ilçemize, ilimize, milletimize ve Büyük Türkiye davasına hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

AK Parti camiamız ve kamuoyuna saygıyla duyrulur.

ALİ İHSAN ÖZTÜRK

AK Parti Araklı İlçe Başkan Aday Adayı



Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku