Siyaset:
Saffet Çebi'nın okulunda oyunu kullandı !

 Başbakan Erdoğan, şu ana kadar meydanlarda arzu edilmeyen açıklamalar, konuşmalar olmasına rağmen, meydanlarda konuşulanların ötesinde bugün milletin söylediğinin belirleyici olacağını söyledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan, İstanbul'da Üsküdar Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda 3308 No'lu sandıkta oyunu kullandı.

"TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR" SLOGANLARI

Okula yanında eşi Emine Erdoğan, Oğlu Bilal Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan, Esra Albayrak gelini Reyyan Erdoğan, Damadı Berat Albayrak ile birlikte gelen Erdoğan, kendisini bekleyenler tarafından “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşılandı.

erdoğan-seçim-oy-verme.jpg

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:  

MİLLETİN SÖYLEDİĞİ BELİRLEYİCİ OLACAK

"Türkiye genelinde şu ana kadar edindiğim bilgiler katılımın çok yüksek olacağı yönünde. Şu ana kadar meydanlarda arzu edilmeyen açıklamalar olmasına rağmen milletimiz bütün gerçekleri herşeyin üstünde söyleyecek. Meydanların bugün milletin söylediği belirleyici olacak. Bana göre millet ne derse odur. Milletin kararı saygındır.

erdoğan-ve-emine-erdoğan-oy-verme.jpg

Bunu dışında konuşulanlar öyle ya da böyle sandıklardaki neticeler açıklandıktan sonra sadece tarihe kayıt olarak düşecektir. Ben seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milletimi tebrik ediyorum.

ERDOĞAN İZDİHAMI

Başbakan Erdoğan'ın oy kullanacağı okulun önü miting alanı gibiydi. Erdoğan lehine tezahüratlar ve alkışlar vardı. Başbakan Erdoğan vatandaşların yoğun destek tezahüratları eşliğinde okuldan güçlükle ayrılabildi.

seçim-recep-tayyip-erdoğan.jpg

 

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku