Siyaset:
Salih Ergün adaylığını açıkladı

 İş adamı ve siyasetçi Salih Ergün Araklı Ak parti ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.1959 Araklı doğumlu olan Salih Ergün  otuz yıldan beri Araklı'da Ticaret ve siyaset  yapmaktadır.İmam-Hatip mezunu olan Salih Ergün Refah partisi Fazilet Partisi ve Saadet partisinde yöneticilik görevlerinde bulundu.1999 seçimlerinde Refah partisinden Araklı Beledisi meclis üyeliğine seçildi.2004 Seçimlerinde Saadet partisniden il genel meclisi 1.sıra adayı olarak seçimlere katıldı.Salih Ergün 29 Mart 2009 seçimlerinde Ak Parti il genel meclisi olarak seçilerek görev yaptı.Bu görev süreci içerisinde denetleme komisyon başkanlığı tarım komisyon başkan yardımcılığı insan hakları komisyon üyeliği sağlık komisyon üyeliği ve bir çok komisyonlarda görev yaptı.Ayrıca Araklı köylere hizmet getirme birliğinde beş yıl süre ile görev de bulundu.

.
                                         KAZANAN AK PARTİ VE ARAKLIMIZ  OLSUN!

Salıh Ergün; aday adayı kardeşlerime adaylık süreçlerin de başarılar dileyerek kazanan Ak parti ve Araklı'mız olsun dedi. Ak parti Araklı ilçe başkanlığı adaylığımı açıklıyorum. Genel merkezimin ,il başkanıma ve yönetici kadrolarının,ilçe başkanım ve yönetici kadrolarının  ve tüm kamuoyunun taktirlerine saygıile  bırakıyorum.



Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
tur 9 yıl önce

hayirlisi

Misafir Avatar
muhammet köse 9 yıl önce

halka hızmetı hakka hızmet olarak gören bu davada salıh kardesımızıde bu ulvı göreve talip olmasından dolayı tebrık ederım herkonuda başarılı olan kardeşımızın araklı ılçe başkanlığıgıbı önemlı bır görevıde başarıyla yürüteceğinden hiç şüphe yok hayırlı olsun başarılar dılerım

Misafir Avatar
Cemal harbi 10 yıl önce

Çok deyerli insan bu gün öğrendim aday olduğunu çok sevdim allah yar ve yardımcınız olsun Araklı mız için hayırlı olsun

Misafir Avatar
faruk 10 yıl önce

salih abi zaten bizim için ilçe başkanı gibiydi. nezaman bir şey istersek salih abiyi buluyorduk. bundan sonrada yine salih ebiye gideceğiz. allah yardımcısı olsun.

Misafir Avatar
DP ARAKLI İLÇE Bşkanı 10 yıl önce

Kardeşim HAYIRLI olsun İNŞANLAH kazanırsın slm

Misafir Avatar
Tahsin köse 10 yıl önce

Yakışır hemde yapar sevilen abimiz zaten

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku