Siyaset:
SELÇUK ÇEBİ SİYASET VİTRİNİNDE

 Bir ilk olsun istiyorum

2009 ve 2010 yıllarında dünya şampiyonu olan ve 2012’de dünya ikincisi olarak minderden ayrılan Selçuk Çebi Ak Parti’den Trabzon Milletvekili olarak TBMM’ye gitmek istiyor. Dün Taka Gazetesi’ni ziyaret eden ve yayın kurulu üyeleriyle sohbet eden Çebi, “Milletvekili seçilip 2016 yılında Brezilya’nın Rio şehrinde yapılacak olan olimpiyatlardan şampiyon olarak dönerek bir ilke gerçekleştirmek istiyorum” dedi.

Selçuk Çebi şöyle konuştu: “Güreşte sayısız başarılara imza attım. 2009-2010 yıllarında Dünya şampiyonu oldum. Bir de dünya ikinciliğim var. Ancak siyaset çok farklı bir kulvar. Siyasete girmemim sebebi genç kardeşlerime örnek olmak, onların sorunlarına çözüm katkı sağlamak. Eğitime yönlendirmek, ve topluma daha etkin kazandırmaktır. Şu anda bakıyorum, özellikle uyuşturucu ve bonzai belası gençlerin ensesinde. Bununla da mücadele edeceğim. Önemli bir yola çıktım.

Bu yolda beni teşvik eden takdir eden hep sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız dünya şampiyonu olduğumda henüz minderden inmeden telefonla aramış, ‘Sen Türk milletinin gururusun Selçuk’ demiştir. Aslında sayın Cumhurbaşkanımız da Türk milletinin gururudur. Bize verdiği destek asla unutulmaz. Ayrıca bu hükümet döneminde sporcularla ilgili yapılan çok önemli düzenlemeler varır. Bunlar için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Türk sporu hızla gelişiyor. Daha da gelişecektir. Ama bir olumsuzluğu da vurgulamak istiyorum o ada amatör sporcuların idman yapacağı, maçlara hazırlanacakları nezih spor salonlarımız azdır. Trabzon’un çok önemli ve modern spor kompleksleri vardır fakat idman yapacak salon sayısını artırmalıyız. Eğer milletvekili veya daha etkin bir sorumluluk makamında olursam bu yönde de çaba sarf edeceğimin sözünü veriyorum”



Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku