Siyaset:
SOYLU ARAKLI'DAN BÜTÜN TÜRKİYE'YE SESLENDİ

7 Haziran'da karar verceğiz ya istikrar ya koalisyon

Türkiy'enin çok önemli bir karar aşamasında olduğunu belirten Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman SOYLU 2023, 2053, 2071'e ulaşmak için istikrar'a oy vermenizi istiyorum dedi.7 Haziran da verceğiniz oylar iktidarın değil istikrarın yanında olsun Ekonomi demokrasi, altyapı ve özgüven aşıladık biz millete dedi.

Araklı'da STK  ve Muhtarlara Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, İl Başkanı Haydar Revi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Şaban Bıyık,İiçe teşkilatı, sivil toplum örgütleri, Belediye başkanı, meclis üyeleri, muhtarlar ve birçok vatandaşın katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.
 TEKRAR SÖYLÜYORUM SANAYİ SİTAESİNDEN TUTUNDA HER YATIRIMIN ÜSTELENİYORUM
Araklı'da partililere veSTK temsilcilerine ve muhtarlara hitap eden Ak Parti Genel başkan yardımcısı Süleyman SOYLU" Sanayisinden Adalet sarayına  55 kilometrelik Dağbaşı yolu Pazarcık ve Trup Turizm merkezinde yapılacak projelerin hepsini sahipleneceğiz Araklı'ya hep beraber bu hizmetleri kazandıracağız. Bakın Bakalım Araklı'ya nasıl hizmet ediliyor. Göreceksiniz dedi.






Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku