Siyaset:
TBMM'DE  TEMSİLCİMİZ   OLMALI

 Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Belediye Meclis üyeleri Araklı Ak parti teşkilatını ziyaret etti. İlçe başkanı Şaban Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan belediye başkanı Recep Çebi ve belediye meclis üyeleri ilçe teşkilatı ile birlikte Araklı ilçesi ortak noktamız diyerek Araklı ya daha iyi hizmet yapabilme konusunda fikir alışverişinde bulundular. Ortaya çıkan istişare sonucunda Araklıya bütün bu hizmetleri yaparken siyasi yönden Araklı'nın TBMM de temsil edecek bir milletvekiline ihtiyacımız var görüşü çogunluk tarafından ortaya kondu.

                                                                      AK PARTİ İLÇE  BAŞKANI  ŞABAN  BIYIK

Araklı ilçe  teşkilatı olarak  Ak partili bir  belediyemiz var  güzel hizmetleri var bu  hizmetleride   teşkilatımızın    sahiplenmesi  kadar güzel bir durum yok. Belediye  ile  teşkilatımızın   daha   koordineli çalışma  yapması için  gayretimiz var. Önümüzde   genel  seçim var  Araklı'mızın   bundan sonraki süreçte tek yürek  olup   bir  millketvekili    ileTBMM'de    temsil  edilmesi  gerekir. Bu  bizim  en doğal hakımızdır. Bu konuda iştişarelerimiz    sürecek kim aday  olursa  olsun  teşkilat olarak  onun yanında  olacağız her  zaman destekcisi olacağız dedi.

                               BELEDİYE  BAŞKANI RECEP ÇEBİ VE  MECLİS  ÜYELERİNDEN TAM DESTEK

Araklı  belediye  başkanı Recep Çebi ve  belediye  meclis üyeleri    Ak  parti  ziyaretinde   konuşan   belediye  başkanı  Recep Çebi  Araklı'ya  hizmet   ortak  gayemiz buda ilçe  teşkilatı ile  belediyemiz meclisinin    ortak  çalışmaları ile  mümkün. Araklı  belediyesi olarak   çalışmalarımızı  teşkilatımızdan  destek ve  güç  alarak   daha  iyi   noktalara  götürmek  istiyoruz dedi.

                                                                    ARTIK  TBMM DE  TEMSİLCİMİZ   OLMALI 

Ak pati ilçe   teşkilatına   ziyarete  katılan Belediye  başkanı Recep  Çebi  ve   belediye  meclis üyeleri   Ak  parti   ilçe  teşkilatı   yönetim kurulu  başkanlığına  seçilen  Şaban Bıyık ve  üyeleri tarafından   çok  sıcak bir şekilde  karşılandı.Ziyartin   ana  gündemi  Araklı  12  yıldan beri  üzerine  düşen   vazifeyi yapmıştır.  Araklı ilçesi  artık   içerisinden   TBMM de ilçeyi temsil edecek bir  milletvekili  çıkarabilmelidir  denildi.



Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ya aş 9 yıl önce

eskı ılce başkanını kesın mılletvekılı secersınız şımdı adamı bırgun aradım hastanede ışım var başkan bana yardımcı olurmusun dedım adam bana neder tamınınz varmı yok tabı kendı ışımı haledemıyorum senlan mı ugraşayım kıd ışene kardeşim ve tlf kapatır bu adam guzel mılletvekılı olur

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku