Siyaset:
Tekinbaş'a tokat gibi cevap !

 Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş’ın MHP İlçe Başkanı olarak şahsıma cevaben basında yer alan “Hadi oradan sen de” başlıklı basın bildirisi köhne siyaset ehlinin Araklı’daki varlığının kanıtlarından sadece biridir...

 
Ayrıca dikkatlerden kaçmayan bir husus; milli görüş gömleğini çıkarıp ”papaz cüppesi giyen” bir siyasetin ilçe başkanının, Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’la özdeşleşen bir söylemi tercih etmesidir. Takiye, istismar ve sömürü geleneğinden bir türlü vazgeçilemediğine işaret olsa gerek.
 
Vicdan sahibi, fikri hür, derdi yaşadığı ilçe olan,hakkı hukuku gözeten,helalin derdinde haramdan uzak,memleket sevdalısı her bir Araklılı’nın basın bildirilerimizi okuduğunda gördüğü gerçeği, Sn.Tekinbaş’ın genel siyaset diliyle karşılayarak çarpıtması bizleri şaşırtmamıştır.Sn.Tekinbaş’ın seçim sonuçlarından, oy oranlarından bahsetmesi; sandığa sığınarak hukuksuzluk girişimlerini örtme çabası değil de nedir? Siyaseten bir şeyler çıkartma telaşındaki gayretlerinizin Araklı adına olmadığı aşikar! Ve unutulmamalıdır ki hiçbir sonuç berrak zihnimizi bulandıramaz. Efendiler; bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın derdindeyiz. Milli Eğitim işlerine karışan kirli ellere olan tepkimiz açık,net! Eğitimin amaçlarına, uygulamalarına, ölçme değerlendirmeye, sisteme, kitaplara, kaynaklara, yöntem-tekniklere hakkı ve hukuku gözeten,yüksek ahlaklı, liyakat ve ehliyet sahibi eğitimciler karar versin, partizanlar değil! Zira eğitim ciddi ve ulvi bir iştir.

Tavrı, duruşu, tarafı, ezelden ebede Büyük Türk Milleti’nden yana olmuş bir fikriyatın Araklı adına çağrıları: Liyakat, başarı, performans, hakkaniyet…iken basın bildirilerimizin ana teması olan bu çağrıları; Sn Tekinbaş’ın şahsına  “ağır, kabul edilemez ahlak sınırlarını aşan açıklamalar “olarak almasını ayrıca kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.Ve de Sn.Tekinbaş’a “çizdiği  o ahlaki sınırlar içerisine” bu değerleri de almasını insanlık ve Araklı adına şiddetle tavsiye ediyoruz.
 
Sayın Tekinbaş; Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını ezan sesleriyle karışan ve hatta ezan sesini bastıran havai fişekleri eşliğinde kutlarken ki coşku ve sevinciniz unutulacak gibi değil!Lakin,Cumhurbaşkanlığı seçimini “Ak Parti’ye karşı birleşenler” şeklinde okuyup,değerlendirmeniz cumhura bakışınızda ki “öteki-beriki” siyasi bilinç altınızı açığa çıkarıyor.Yönünü, yolunu ve rotasını sadece ve sadece “milletin değil” Türk Milleti’nin çizdiği Milliyetçi Hareket nazarında bu algının adı bölücülüktür!Bir millet halinde var olabilmenin terbiyesinden yoksun bu hal vaziyet kabullenilemez!
 
Ayrıca cevabi yazısında, eş başkanlı Siyonist proje BOP’un lügatında yer alan “Yeni Türkiye” söylemini sık sık kullanan ve bizleri ittifak kurmak,talimat almak,bir yerlere hesap vermek gibi AKP dönemi siyasetinin kavramlarıyla itham eden Sn.Tekinbaş’a;Oslo’daki ittifakın neticesinde İmralı’dan gelen talimatları hayata geçiren “çözüm?” sahiplerini,Irak işgalinde İncirlikten havalanarak sahabe diyarı Bağdat’a  120.000 sorti yapan ABD uçaklarını,Habur’dan davul zurna eşliğinde girip otobüs sırtında gezdirilen “ihaneti” ve dahasını;hesap deyince Sayıştay raporlarını,HES yağmalarını hatırlatır;MHP iktidarında bu siyaset ehlinden ve “aktif uzantılarından” hesap sorulacağını beyan ederim.
 
 
VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN
MUTLU TÜRK’ÜM  DİYENE  !
 
A. Baki Malkoçoğlu
MHP Araklı İlçe Başkanı


araklıhaber


Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
engın 10 yıl önce

REI S;sıze katılmamak mumkun degıl.velhasıl sen bınların yaptıklarını hırsızlıklara ne dersen de,onlar yıne bunu yapmaktan vazgecmezler..zaten orada bulunma sebeblerı bellıdır....bunların ne fıkırlerı vardır nede dusuncelerı oyle olsa mıllı gorus gomlegını cıkarmazlar..tek amacları var calmak ve haram yemek..

Misafir Avatar
zeki çebi 10 yıl önce

baskanim agzina saglik cok guzel cevap vermisin mustafa tekinbas mi nedir parti baskani olmus ya kendini bi sey zannediyor sen kimsin sen ve partindekiler ancak turkiye yi yediniz yemege devam edin sen de arakliyi yedin sizler gibi kinci intikamci bir parti daha gelmedi az yediniz yemege devamvedin

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku