Siyaset:
Trabzon AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve TrabzonMilletvekili adayı Süleyman Soylu, güçlü adımlarla yürüdüklerini belirterek, 'Bugün insansız hava aracı için İsrail'e el açan Türkiyeyok. Sorumluluğumuz dünden daha fazladır dedi.

AK Parti'nin 19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenen milletvekili adayları tanıtım toplantısına, AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarıSüleyman SoyluMuhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan GünnarNihat Tosun veSalih Cora'nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

SOYLU İLE GÖRÜŞÜRKEN ANİDEN YERE YIĞILDI

Tanıtım töreni öncesi Halit Özivgen adlı bir vatandaş, arazisinde yaşanan bir sorunuSüleyman Soylu'ya anlattığı sırada korumalar tarafından uzaklaştırılmak istenirken bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Özivgen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KUVVETLİ ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Milletvekili adaylarının tanıtımı ve konuşmalarının ardından son olarak kürsüye gelen AK Parti Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Süleyman SoyluTürkiye'nin eski Türkiyeolmadığını vurgulayarak şunları söyledi

21'inci yüzyıl Türkiye'nin iyi başladığı bir yüzyıldır. AK Parti 21'inci yüzyılda devrimleri demokrasi ile gerçekleştiriyor. Bu ülkenin demokratikleşmesini gerçekleştirmek isteyenlere karşı tuzakları biliyoruz. Hain planları biliyoruz. AK Parti 13 yıldır, bu milletle birlikte bunların üstesinden geldi. Bugünkü Türkiye eski Türkiye değil. Bugün insansız hava aracı için İsrail'e el açan Türkiye değiliz. Sorumluluğumuz dünden daha fazladır. Kuvvetli adımlarla yürüyoruz. Kim ne söylerse söylesin, kim ne anlatırsa anlatsın, dünyanın ilk 10 büyük devletinden biri olacak Türkiye. Bu millet necip bir millettir.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları sahneye çıkarak salondaki partilileri selamladı.



Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku