Siyaset:
Tuğba Bilgin: 'Yılda 150 Milyar Dolarlık Milli kaynaklar paketini hayata geçireceğiz”
 

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Kadın Kolları ve Ortahisar İlçe Kadın Kolları tarafından Trabzon Kahramanmaraş Caddesi ve Kunduracılar Caddesi üzerinde kurulan 2 ayrı stantta üye çalışmaları ve halkı parti programı hakkında bilgilendirme  etkinliği gerçekleştirildi.

 

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Zinnet Çelik, Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Bilgin, Ortahisar İlçe Başkanı İbrahim Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu stantlarda, Yeniden Refah Partisi’nin politikaları ve temel problemlere getirdiği çözümler hakkında açıklamaların yer aldığı broşürler dağıtılarak halkın soruları cevaplandırıldı.

 

 

Etkinlik hakkında bilgi veren Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Bilgin, “Halkımızın Yeniden Refah Partisi’ne ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a büyük bir teveccühü var. Bunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Seçime girmeden seçim hazırlıklarını tamamlamış tek partiyiz. İlk 100 gün icraatları kitabımız 20 kurul 300 akademisyenin 2.5 yıllık çalışması ile hazırlandı. 81 ile 681 refah projeli kalkınan Türkiye kitabımız, milli kaynaklar paketi ile yılda 150 Milyar dolarlık bütçeyi 15 adımda nasıl gerçekleştireceğimizi yazılı ve sözlü olarak vatandaşlara anlatıyoruz. Şehrin değişik yerlerinde kurduğumuz stantlarda halkımızın bu ilgisine karşılık veriyor, aynı zamanda üye çalışmaları yapıyoruz. Kuruluşumuzun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen üye sayısını en hızlı artıran parti, Yeniden Refah Partisi’dir. Ben bu vesileyle partimize üyelik kaydını yaptıran kardeşlerimize teşekkür ediyor, üyeliklerinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Ortahisar İlçe Başkanı İbrahim Aydın ise yaptığı açıklamada: “Kadın Kollarımızla, Gençlik kollarımızla Türkiye’nin 81 ilinde vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz ve görüyoruz ki halkımızın bize ihtiyacı var. Çok sayıda üye kaydı gerçekleştirdik. Yeniden Refah Partisi iktidarında vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız” dedi.

 

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

KAYA'YA SEVGİ SELİ

Haberi Oku