Siyaset:
Vehbi Koç, TBMM'de verilen arada Trabzon'a gelerek 6 ilçeyi ziyaret etti
 Vehbi Koç’tan ilçelere çıkarma! 

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, TBMM’de verilen arada Trabzon’a gelerek 6 ilçeyi ziyaret etti.

TBMM Bütçe Görüşmeleri sonrasında verilen arada Trabzon’a gelen Milletvekili Vehbi Koç Akçaabat, Yomra, Arsin, Araklı, Of ve Maçka ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarda esnaf ve vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek destek istedi. 

İlçe programlarında; hastane, çarşı merkezi, sanayi sitesi, iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde herkesin takdirini toplayan Milletvekili Vehbi Koç vatandaşlarla birebir görüşerek sorun ve talepleri dinledi. 

Milletvekili Vehbi Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edilerek yerel yönetimlerde tarihi atılımlar yapılacağını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2024 seçimlerinde gece gündüz demeden çalışarak büyük bir başarı elde edeceklerini belirten Milletvekili Vehbi Koç “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aldığımız %52,18 oy oranıyla elde ettiğimiz başarıyı yerel seçimlerde alacağımız yüksek oy oranlarıyla taçlandırarak yerel yönetimlerde yeni yüzyılın altyapı temellerini atacağız. Milletimizden aldığımız destekle; eğitimden sağlığa, sanayiden ekonomiye, bilim ve teknolojiden kültür ve sanata her alanda ülkemizi güçlendirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku