1461 Trabzon, hedefe kilitlendi

 Spor Toto 2. Lig play-off yarı finalinde Pendikspor'u eleyen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, artık son hamleyi yapmanın zamanı geldiğini söyledi.

Demir, yaptığı açıklamada, Pendikspor'u eleyerek finale yükselen 1461 Trabzon'un, PTT 1. Lig'e kilitlenmiş durumda olduğunu söyledi.

1461 Trabzon'un, play-off final maçında deplasmanda İnegölspor'la karşılaşacağını ifade eden Demir, "Önemli bir müsabakaya çıkacağız. Trabzon futbolunun kalitesini arttırmak için düştüğümüz PTT 1. Lig'e yeniden yükselmemiz gerekiyor. Yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik" dedi.

Demir, İnegölspor karşısında galip gelerek 1. Lige yükselmek istediklerini vurgulayarak, "Rakibimizi yenerek Trabzonlu sporseverlere büyük mutluluk yaşatmak istiyoruz. Bordo-mavi-beyazlı takım olarak bu engeli aşacak güce sahibiz. Kendimize güveniyoruz. Artık son hamlemizi yapmanın zamanı geldi ve inanıyorum ki taraftarlarımızın da vereceği destekle galibiyete uzanacağız" diye konuştu.

Tam kadro çıkacakları karşılaşmadan Trabzon'a galibiyetiyle döneceklerini söyleyen Demir, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tüm kent bizim gibi karşılaşmaya kilitlenmiş durumda. Ortada tek bir skor olacak, o da galibiyet. Yükselen takımı galibiyet belirleyecek. Biz üzerimize düşen görevi sahada yerine getirip arzuladığımız yere geri dönmek istiyoruz. Aynı şeyi rakibimiz de istiyor. Ortada tek bir seçenek var ve biz bu seçeneğe talibiz. Panik yapmadan oynayarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. İnşallah Alanya'dan gülen taraf olarak döneceğiz."

Anahtar Kelimeler
ARAKLIARAKLİMEDYAHaber
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Av. Kemal Ertürk'ten tutuklu taraftarlarımızla...

Haberi Oku