BEŞ MAÇ BEŞ GALİBİYET

 Araklı Denizüstü Bayan Futbol takımı durdurulamıyor.

BEŞ MAÇ BEŞ GALİBİYET

Türkiye Bayan futbolu 3. Lig 5. Gurupta mücadele eden Araklı Denizüstü bayan Futbol takımı 5 maçta 5 galibiyet alarak yenilgisiz yoluna devam ediyor. 

Bu hafta kendi sahasında konuk ettiği Tokat Erbaa gençlik sporu 7-2 gibi farklı bir sonuçla yenerek 2. Lig yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor. 

Maça Edanur, melek, kardelen, Ayşe, Damla, Sude, Cansu, Beyzanur, Semanur, Rabiye Funda on biri ile başlayan Araklı Denizüstü spor ilkyarıda Semanur, Funda ve Beyzanur un attığı 3 penaltı golü ile ilkyarıyı 3-1 önde kapattı ikinci yarıda Cansu’nun 2, Sude, ikinci yarıda oyuna giren Esranur’un attığı 4 gölle sahadan 7-2 galip ayrılmasını bildi. Maç sonunda sporcuların tribünlere gelerek hain saldırılarda şehit olan asker ve polislerimiz için asker selamı vermeleri herkesi duygulandırdı.
Kulüp başkanı Ceyhun Alkan maç sonunda yaptığı açıklımda iki yıldır birlikte zor şartlarda mücadele verdiğimiz 3. Ligde hedefimize emin adımlarla ilerlemekteyiz. Yönetim olarak elimizden gelen imkânları seferber ediyoruz fakat bu takım Araklı’nın takımı olduğunu yerel yöneticilerde bilemesi gerekiyor. Araklı takımına sahip çıkması gerekiyor. Çünkü hayat cesurları sever. Takımıma hocasına ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz yolumuza devam edeceğiz. Dedi.
 
Mustafa Solmaz



Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU

Haberi Oku