Rabotnicki - Trabzonspor Maçı Hangi Kanallarda Yayınlayacak

 UEFA Avrupa Ligi'nde Makedonya temsilcisi  Rabotnicki ile ön eleme turunda 30 Temmuz Perşembe günü karşılaşacak olan   Trabzonspor'un bu maçının hangi kanaldan yayınlanacağı sonunda belli oldu. Karşılaşma     şifreli yayın platformu olan   D-Smart'tan ve TRT1 kanalından yayınlanacak. Bordo mavili takımın taraftarlarının merak ettiği bu konu maç günü kesinlik kazandı.
KRİZ İÇİNDE UEFA SINAVI
Trabzonspor, yaşadığı krizli saatlerin ardından bugün tekrar futbol atmosferine dönüyor...  Bordo-Mavililer,UEFA Kupası  3. ön eleme turu ilk maçında Makedonya deplasmanında  Rabotnicki  ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezon kendi ligini 2. sırada bitirerek  UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme oynama hakkı kazanan Rabotnicki, 1. ve 2. ön eleme turlarında özellikle kendi sahasında aldığı sonuçlarla fark yarattı.  SON GÜN BELLİ OLDU Trabzonspor'un Onur Kıvrak krizi ile sarsılması bu maça olan ilgiyi azalttı. Bordo mavili taraftarlar kulüplerine büyük tepki gösteriyorlar. Maç yayınının ise son gün belli olması maçın hangi kanaldan yayınlanacağı konusunda taraftarları bilgisiz bıraktı.  
TARAFTAR PROTESTOYA HAZIRLANIYOR
Öte yandan bu maça Onur Kıvrak krizi damgasını vuracak. Bordo mavili taraftarlar başta sportif direktör Süleyman Hurma olmak üzere Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na da büyük tepki gösteriyorlar. Bu akşam oynanacak olan Rabotnicki maçında da tribünden tepki gösterecek olan taraftarlar ilgi odağı olacaklar.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku