Sıra geldi Kartal'a

 Sezon sonunda Avrupa Kupaları’na katılma hakkını elde etmek isteyen Trabzonspor’da Beşiktaş derbisi öncesinde nefesler tutuldu. Bu sezon Fenerbahçe ile oynadığı 2 derbide sahadan beraberlikle ayrılan, Galatasaray’ı 2 maçta da mağlup eden Bordo-Mavililer, tek derbi yenilgisini aldığı Beşiktaş’ı Avni Aker’den eli boş göndermek istiyor.

Zorlu 90 dakika öncesinde Bordo-Mavili takımdan, “Sıra geldi Beşiktaş’a…” sesleri yükselirken teknik direktör Ersun Yanal da rakibini imha edecek stratejileri geliştiriyor. Sakatlıkları sorun yapacak bir dönemde olmadıklarının da altını çizen Yanal, “Evet eksiklerimiz ve sakatlıktan çıkıp maç performansı üst düzeyde olmayan oyuncularımız var. Ancak biz Trabzonspor’uz ve hiçbir mazeretimiz olamaz” dedi.

 

Yanal, gelecek sezon Avrupa kupalarında olmak için Beşiktaş maçının Trabzonspor camiası için de büyük önem taşıdığını belirtirken, “Bu sezon oynadığımız derbi maçlarda sadece Beşiktaş’tan puan alamadık. Bu da maçı bizim için daha farklı hale getiriyor. Rakibimizin ligdeki durumu ve konumunun bizim için hiçbir önemi yok” diye konuştu. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku