Trabzon'da Spor Salonu Yaptırıyor

 Trabzonsporlu Özer Hurmacı, memleketi Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde spor salonu yaptırmak için Trabzon Valiliği ile protokol imzaladı.

Valilik makamında Özer Hurmacı, eşi Mihriban Hurmacı ve Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'ın katılımı ile gerçekleştirilen spor salonunun yapımı protokolünün imzası öncesinde konuşan Vali Abdil Clil Öz,  "Özer Hurmacı memleketinde başarılı çocuklar, başarılı gençler, yarınların zeki gençleri ve sporcuları yetişsin diye spor salonu yapma arzusunu dile getirdi. Biz de bu arzusundan çok mutlu olduk. Akçaabat ilçemizde gerekli araştırma ve yer seçimini yaptık. Spor salonu yaklaşık 800 bin liraya mal olacak. Burada çocuklar her türlü spor yapma imkanını bulacak. Bu örnek davranışından ötürü Özer'i kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

ÇOÇUKLUK HAYALİMDİ

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Özer Hurmacı ise, bu yatırımın çocukluk hayali olduğunu kaydederek şunları söyledi:

"Çocukluktan böyle bir şey yapabilmek hayalim vardı. Burada yetişecek çocukların spor anlamında kendilerini geliştirmek için katkı sağlamayı hayal etmiştim. Bu hayalimi  memleketim olan Trabzon'da, Akçaabat' ta yapmak büyük bir gurur. İnşallah bu güzel şeylerin başlangıcı olur. İnşallah, arkadaşlarım da kendileri için böyle bir hedef belirler.  Çünkü bu tür hedefler ülkemizde spor için çok önemli. İnşallah buralardan gelecek  yeteneklerimiz ülkemizi Avrupa'da ve dünyada en iyi şekilde temsil edecektir. Bu da bizi onurlandırır."

Konuşmaların ardından Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile Özer Hurmacı, spor salonunun yapımı için hazırlanan protokolü imzaladı. - Trabzon



Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Av. Kemal Ertürk'ten tutuklu taraftarlarımızla...

Haberi Oku