Trabzonspor dan Bursaspor'a jest

 Trabzonspor yönetimi, Bursaspor'la 13 Mayıs'ta Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatlarında 'derbi uygulaması' yapmayı kararlaştırdı. Yönetici Köksal Sadıklar, "Bursaspor ligimizin önemli takımlarından biri ve başında da bizim için çok değerli bir teknik adam var. Bu maç bizim için bir derbidir" dedi.

Trabzonspor Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştıktan sonra 13 Mayıs Çarşamba günü saat 16.45'te Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Bursaspor'u ağırlayacak. Ligde kıyasıya bir yarışa girdiği ve efsane isimlerinden Şenol Güneş'in çalıştırdığı Bursaspor maçına özel bir önem veren bordo – mavili yönetim, bu maçın bilet fiyatlarını da Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığı maçlarda uyguladığı fiyatlarla eşdeğer seviyede tutma kararı aldı. Normal lig maçlarında kale arkası tribünlerini 5, maraton tribünü 15, kapalı tribünü 30-40 ve VIP tribünü biletlerini 100 liradan satışa sunan Trabzonspor, derbi maçlarda ise yüzde 30-50 zamlı uygulamaya gidiyor. Buna göre Trabzonspor'un Bursaspor maçı için belirlediği bilet fiyatları şöyle:

Kale arkası: 10, Maraton tribünü 25, Kapalı tribün A,D,E,H Blokları: 50, Kapalı tribün B,C,F,G blokları: 60, VIP tribün: 150 lira.

"BURSASPOR MAÇI BİZİM İÇİN DERBİ"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, Bursaspor maçının kendileri için  derbiden farksız olduğunu belirterek, "Bu nedenle bilet fiyatlarını Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarındaki fiyatlarla aynı tuttuk. Bursaspor bizim için değerli bir rakip ve başında da camiamız için gerçekten değerli bir teknik adam var" dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ali veli 9 yıl önce

bu nasıl bir açıklamdır, düpedüz kendi kulübünü küçük görmekten başka bi şey değil. bursanın ne başarısı olmuşta, trabzonla oynadığı maç derbi oluyor, müzesini kupayla doldursun önce.

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku