Trabzonspor şampiyon....

 

Karadenizinsesi.com.tr haberi

AK Parti Trabzon temayül yoklamasını takip etmeye gelen Ağrı Milletvekili Plan ve bütçe komisyon üyesi Ekrem Çelebi, ön değerlendirmeler yaptı. Bu sırada Trabzonsporlu olduğunu dile getiren Çelebi, önemli açıklamalara imza attı. 

Ekrem Çelebi şunları söyledi;

Ak partinin yereldeki politikalara verdiği önemdir temayül. 81 ilimizde cumartesi ve pazar temayüllerimizi yapıyoruz.Asıl amacı yereldeki siyasetçinn halk tarafından analiz etmesi, % 50 üzerinde oy aldık. Şimdiye kadar hiç bir partiye cenabı allah o kadar oyu almayı nasip etmedi. Kadın kolları, gençlik kolları, vekillerimizle beraber Trabzon’a geldik, partililerimiz fikirleri alıp Ankara’ya getireceğiz. Açılışı Ankara yapacak. 

TRABZONSPOR'UN KUPASINI GERİ VERSİNLER

Trabzon güzel Trabzonsporluyum. Trabzon hep sporu ile ön plana çıkmış bir şehir ama bugünde siyaseti ile öne çıktı.Çok büyük bir heyecan var. Sabahtan beri geldik, bir sıkıntı olmadan burda işimizi bitirip Ankara’ya gideceğiz. Ben trabzon’un 1. Lige çıktığında yabancı oynatmayan anadolu takımı. 65 doğumluyum benim jenerasyonum anadolu takımı Trabzonspor’u sahiplenir, böyle bilir. Ama şuan istediğimiz durumda değil Trabzonspor.Trabzon spor kenti dolayısıyla 2010-2011 şampiyonluğunda elinden alınan kupasının geri verilmesi gerekir.

HABER:Bahar KURBAY



Arakli Medya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku