Yaşam:
Aile cinayetine 234 yıl hapis
16 Temmuz 2012’de  Araklı ilçesinde iki akraba grubu arasında çıkan silahlı çatışmada Hasan ve Emine Demir’in hayatını kaybettiği olayın mahkemesinde ceza yağdı. 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan her iki tarafın 7 sanığı, toplam 234 yıl 3 ay hapse mahkum edildi. Duruşma sırasında çevik kuvvet polisi, adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Mahkeme, sanıklardan Ergün D. ve Kemal D.’ye öldürmek suçundan her bir sanığa 27 yıl hapis ve yasak silah taşımaktan her bir sanığa 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. M.D. adlı çocuğa 10 yıl 3 ay, Mehmet D.’ye 9 yıl, karşı

 16 Temmuz 2012’de iki akraba grup arasında çıkan silahlı çatışmada Hasan Demir ve Emine Demir adlı iki kişi hayatını kaybederken, müşteki şüpheli olarak 7 kişiye yargılandığı mahkemeden ceza yağdı. Duruşma sırasında çevik kuvvet polisi adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.


7 SANIĞA CEZA YAĞDI

 iki akraba aile üyeleri arasında çıkan ve 4 ayrı mahallede süren silahlı çatışmada iki kişi hayatını kaybederken iki kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde 7 kişi hakkında müşteki şüpheli sıfatıyla dava açıldı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava da karar çıktı. Mahkeme heyeti, 7 sanığı toplam 234 yıl 3 aya mahkum etti.

ÖLDÜRMEKTEN VE SİLAHTAN CEZA

 Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan sanıklardan Ergün D. ve Kemal D. öldürmek suçundan her bir sanığa 27 yıl hapis ve yasak silah taşımaktan ise her bir sanığa 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Mahkeme M.D. adlı çocuğu 10 yıl 3 ay ve Mehmet D.’yi ise 9 yıla mahkum etti. Mahkeme karşı taraftaki Seyfettin D., Şahin D., Yusuf D.’nin her birine 49 yıl 6 ay hapis ve her birini yasak silahtan 2 yıl 6 ay hapse mahkum etti.   

Anahtar Kelimeler
ARAKLIARAKLİMEDYAHaber
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku