Yaşam:
Ambulans Gidemedi Yaralı Öldü

 Araklı Köprü üstü mahallesi (Büyük Ayven) de bir kişi avlanırken kendini vurduğu bilgisi haber merkezimize ulaştı. Alınan bilgiye göre Araklıya Bağlı Köprü Üstü Köyü (Büyük Ayven) de Ahmet Topal (25) adlı bir kişi av yaparken kendini vurarak yaraladığı bilgisine ulaşıldı.

Aşırı kar yağışından yolların kapalı olması nedeniyle 112 kara ambulansının olay yerine gidemediği, ambulans helikopterle olay yerine ulaşılmaya çalışıldığı bu arada yaralının kan kayb

HABERİN AYRINTILARI

KAZAYLA KENDİNİ Mİ VURDU!! YOKSA VURULDUMU?

Araklı’ya bağlı Köprü üstü köyü yaylası mevkiinde domuz avına giden gençlerden Ahmet Topal kazayla kendini vurduğu iddiasıyla hayatını kaybetti.

Ahmet Topal,Apple-converted-space"> Hakan Yağmuroğlu ve  Ahmet Yağmuroğlu  ile birlikte Araklı’ya bağlı Köprü üstü köyü yaylasında domuz avına çıktıkları sırada kazayla kendini vurarak yaralandığı iddiasıyla Hakan Yağmuroğlu  112 ve jandarmadan yardım istedi..

3 gün önce yağan kar nedeniyle köy yolarının kapalı olması ve ulaşımın sağlanamaması nedeniyle olay yerine gidemeyen ambulans nedeniyle Ahmet Topal (22) kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti. Yanda bulunan arkadaşları Hakan ve Ahmet Yağmuroğlu olay yerine yardım ekipleri ulaştıktan sonra olay yerinden güvenlik güçlerine görünmeden kaçtılar.Araklı BayramHalil Devlet hastanesine götürülen Ahmet Topal buradaki incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için Adli tıpa gönderildi.  Araklı jandarmasının olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattıkları belirtildi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku