Yaşam:
Araklı'da Yerli Malı Poster Sergisi Açıldı

 Trabzon Valisi Sayın Yücel YAVUZ'un katılımlarıyla 81 İl’iz Hepimiz Biriz projesi kapsamında yerli malı poster sergisi açıldı. Açılışa Trabzon Valisi Sayın Yücel YAVUZ, Vali Yardımcısı Nusret ŞAHİN, Kaymakamımız Ahmet GÜNAYDIN, İlçe Belediye Başkanı Recep ÇEBİ, Daire Amirleri, Vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakamlığımızın, Belediyemizin, ve diğer kamu kurumlarının destekleriyle faaliyete geçirilen proje 81 ilde eş zamanlı olarak açıldı. Ülke genelinde 81 ilden 81 öğretmenin destek verdiği projede yerli malın önemine dikkat çekilerek her ilin ürün ve kültürü tanıtılmaya çalışıldı. 1946’dan itibaren okullarımızda 12 Aralık’la başlayan hafta Yerli Malı Haftası olarak kutlanmaya başlandı. Bu, yerli üretimin arttırılması, öğrencilere yerli malı tüketmenin önemini anlatabilmek için atılan bir adımdı. Bu proje ile yerli malların tüketiminin artması, ülkemizde üretilen ürünlerin öğrencilerimize görsel yolla anlatılabilmesi, birlik ve beraberlik pekiştirilerek yerli malların kullanımının özendirilmesi istendi.

 Kaymakamımız Ahmet GÜNAYDIN; desteklerinden dolayı Trabzon Valimiz Sn. Yücel YAVUZ'a ve projenin gerçekleşmesinde emeği olan tüm kurumlara, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi teşekkür ediyorum dedi.
        Sayın Valimiz Yücel YAVUZ, açılış sonrasında  Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirilen Okul Aile Birliği toplantısına katıldı akabinde İlçe Belediyesini ve Kaymakamlığımzı ziyaret etti.





Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
ARAKLITrabzonHaber
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku