Yaşam:
Hayra davet şenliği başladı

 SEMERKAND Hayra Davet Şenliği, Yenimahalle Sahil Alanı’nda dün gerçekleştirilen törenle start aldı. Törende konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hayır faaliyetlerinin önemine dikkat çekerken, bu alanda gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü Semerkand Vakfı’nı kutladı.16-25 Mayıs tarihlerinde icra edilecek olan Semerkand Hayra Davet Şenliği’nin açılışı dün düzenlenen törenle gerçekleştirildi., AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Tasavvuf Gönüllüleri Başkanı Yakup Alarçın, Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyar, Semerkand 7. Bölge Başkanı Ahmet Türk,  Semerşah Bölge Başkanı Fatih Yıldız, Beşir Derneği Bölge Sorumlusu Halil İbrahim Çekiç, Beşir Derneği Trabzon Temsilcisi Kibar Bayraktar, STÖ temsilcileri ve siyasilerin hazır bulunduğu açılış programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

12 il ve 132 ilçenin katılımıyla gerçekleştirilmekte olan şenliğe yaşanan katılımdan duydukları memnuniyeti dile getiren Semerkand Bölge Başkanı Ahmet Türk, kendilerine sağlanan katkılardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Semerkand Vakfı’nın çalışmalarına Trabzon’da sık sık şahit olduklarını kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise konuşmasında, “Türkiye genelinde birçok başarılı organizasyona imza atan Semerkand Vakfı sadece Türkiye’deki çalışmalarıyla kalmıyor, yurt dışında yaptığı çalışmalarla da taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor” diye konuştu.

SEMERKAND GÖNÜLLÜLERİNİ KUTLUYORUM

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuşmasında hayır faaliyetlerinin önemine dikkat çekti. Semerkand Vakfı’nın Trabzon’da gerçekleştirmekte olduğu şenliğinin son derece anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bütün Semerkand gönüllülerini tek tek tebrik ediyorum. Allah (c.c.) hepsinden razı olsun. Semerkand vakfımız çok önemli çalışmalara imza atıyor. Bugün başlayan ve on gün sürecek olan şenliğimizin bereketle sonlandırılmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da konuşmasında hayır faaliyetleri için gerçekleştirilmekte olan şenliğin önemine dikkat çekerken, Semerkand Vakfı ve gönüllülerini kutladı. Protokol konuşmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi mehteran takımının konseri eşliğinde resmi açılışı yapılan Semerkand Hayra Davet Şenliği, 25 Mayıs akşamına kadar devam edecek. Birçok sosyal aktiviteyi içinde bulunduran şenlik, sabah 10:00 ila akşam 22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.



Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku