Yaşam:
SUÇ VE SUÇLU SAYISI ARTIYOR

 Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Güney’e yönelik saldırı,  Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsüne yönelik silahlı saldırı ve Değirmendere’deki 3 Milyon TL değerindeki çek hırsızlığı olayları faili meçhul olarak kayıtlara geçen olayların başında yer alırken, her geçen gün suç ve suçlu sayısında artış yaşanması İçişleri Bakanlığı’nın dikkatini çekti.

İHMALLER ZİNCİRİ OLUŞTU

FAİLİ meçhul olayların artması güvenlik zaafiyetini ortaya koyarken, ihmaller zinciri de art arda gün yüzüne çıkmaya başladı. Genç bir kızın polisin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetmesi, karakola 200 metre mesafede bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavga, yardım isteyen kişiyi kapıya çıkarak ölümüne neden olma ve bir şüphelinin karakoldan kaçması iddiaları ihmallerden bir kaçını oluşturuyor.

Trabzon’da güvenlik zafiyetinin yaşandığı hemen her olayda bir kez daha ortaya çıkıyor. Vatandaşın yardımına koşmayan polis, önleyici hizmetler şubesini de aktif olarak kullanmaması şiddetin ve olayların artmasına neden oluyor. Trabzon’da özellikle faili meçhul olaylar basından gizlenirken, her geçen gün artan faili meçhul olaylar Trabzon’u ülke gündemine taşıyor.

Anahtar Kelimeler
ARAKLIARAKLİMEDYAHaber
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku