Yaşam:
Tatlı kutularından esrar çıktı

 

Tutuklu olarak yargılanan uyuşturucu tacirlerinin her biri hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama iddiasıyla beş yıldan on beş yıla kadar hapis ve yirmi bin güne kadar adlı para cezası ile cezalandırılması istendi.  Operasyon sırasında şüphelilerden E.İ. 5 gram esrar maddesinin sobaya atarak yakmak istediği soruşturma dosyasına girdi.

GAZİANTEP’TEN getirdikleri uyuşturucu maddeyle Trabzon’da gençleri zehirlemeye kalkan M.A., E,İ. ve M.K. adlı uyuşturucu tacirlerinin her biri hakkında beş yıldan on beş yıla kadar hapis ve yirmi bin güne kadar adlı para cezası ile cezalandırılması istendi.

JANDARMA TACİRLERİ TAKİP ETTİ

Trabzon Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gaziantep’ten Trabzon’a uyuşturucu madde getirildiği yönünde aldıkları ihbar üzerine uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyon düzenledi. Trabzon’un Of İlçesi’nde yaşayan M.K.’nın bağlantıya geçtiği iki hemşerisinden uyuşturucu madde istediğini tespit eden jandarma ekipleri alarma geçti. M.K.’yı takibe alan narkotik ekipleri, M.A. ve E.İ.’nin Of’daki evine geldiğini tespit etti.

İZİN ÇIKTI OPERASYON GERÇEKLEŞTİ

Gerekli izni alan jandarma ekipleri, M.A. adlı kişinin evine baskın yaptı. Baskın sırasında üç kişi gözaltına alan ekipler, yaptıkları aramalarda 478 gram kenevir bitkisi, hassas terazı ve 5 gram esrar maddesi gele geçirdi. Baskın sırasında E.İ. adlı kişinin toz esrarı yakmak istediği soruşturma dosyasına girdi. Bu arada jandarmanın bir marketin güvenlik kameralarını incelediği ve M.A.’nın hassas terazi satın aldığını tespit ettiği öğrenildi.

SAVCI, TACİRLERE AĞIR CEZA İSTEDİ

 

Soruşturmayı tamamlayan Savcı Selma Polat, adlı uyuşturucu tacirlerinin her biri hakkında beş yıldan on beş yıla kadar hapis ve yirmi bin güne kadar adlı para cezası ile cezalandırılması istedi. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama iddiasıyla yargılanacak olan şüpheliler, uyuşturucu ticareti yapmadıklarını söylediler.  


Anahtar Kelimeler
ARAKLIARAKLİMEDYAHaber
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku