Yaşam:
Valiyi ağırlayan köy muhtarı öldürüldü

 Siirt'in Eruh ilçesine önceki gün ziyarete bulunan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Tuğgeneral Halil Soysal'ı, Bağgöze köyü muhtarı Mustafa Turhan evinde ağırladı
TERÖR İHTİMALİ YÜKSEK

Vali ve komutana kahvaltı veren Turhan, köyün sorunlarını da yetkililere anlattı. Vali ve komutanlarla görüşmesinin üzerinden 24 saat geçmeden köy muhtarı Turhan'ın öldürüldüğü haberi geldi. Yokuşbağlar köyü Yığınlı mezrasında dün sabah saatlerinde yol kenarında park halindeki hafif ticari aracın yanında hareketsiz birini gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, bu kişinin Bağgöze köyünün muhtarı Mustafa Turhan olduğunu, silahla vurularak öldüğünü belirledi. Cumhuriyet savcılığıyla koordineli olarak İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde gerekli incelemeleri yaptığı, olayın terör ve adli yönleriyle ilgili araştırmaların devam ettiği bildirildi.

DÜŞEN DAYISI ÖLDÜ

Siirt'te silahla vurulmuş halde ölü bulunan Bağgöze köyünün muhtarı Mustafa Turhan'ın ölüm haberini alan yakınları, olay yerine geldi. Bu arada yeğeni Turhan'ın ölüm haberini duyan dayısı Osman Oguz (83), bölgeye koşarak geldiği sırada dengesini kaybederek yere düştü. Ağır yaralanan Oguz, kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bu arada muhtar Turhan'ın cesedi, otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler
ARAKLIARAKLİMEDYAHaber
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku