Yaşam:
Yeni doğan bebeğini sattı, telefon ve motorsiklet aldı

 Çin’de 19 yaşında biri, yeni doğan bebeğini satarak eline geçirdiği nakit para ile bir iPhone ve motosiklet aldı. Bu korkunç olay yaklaşık bir yıl önce meydana geldi.

İddiaya göre A Duan olarak tanımlanan genç adam, pazarlık yaparak 23 bin yuan (yaklaşık 3.500 $ eşdeğeri) karşılığında 18 günlük bebeği sattı. Bütün hikaye Fujian eyaletindeki Tong'an kentinde gerçekleşti.
Çocuğun babası henüz liseyi tamamlamıştı ve zamanının çoğunu internet kafelerde geçiriyordu. A Duan bebeğini internet üzerinden satabilmenin bir yolunu keşfetti ve zor durumda oldukları için geçici işlerde çalışan annenin rızası ile birlikte kısa sürede bebeğini sattı.
Genç baba Çinli sohbet sitesi QQ üzerinde bir alıcı buldu ve çocuğu sattı. Bebeği satılan perişan anne Xiao Mei (takma ad), kenti terk etti. Ancak kısa bir süre sonunda Xiao Mei polis tarafından izlenerek tutuklandı.
Tutuklanan anne yaşadığı kentte bu tür olayların olduğunu ve yaptığı şeyin yasadışı olduğunu bilmediğini söyledi. Anne iki buçuk yıl ertelenmiş hapis cezası alırken, baba üç yıl hapis yatacak.
İşin şaşırtıcı yanı ise yargıcın verdiği kararda oldu. Yargıç bebeğin anne ve baba tarafından bakılamayacağına karar verip bebeği satın alan kişide bıraktı.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
ARAKLIARAKLİMEDYAHaber
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Semi Hamzaçebi: Erzincan depremi Trabzon’da...

Haberi Oku