Eğitim:
23 Nisan depremzede Çocuklarımız ile KTÜ'de Coşku İçinde Kutlandı

 

KTÜ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocuklara moral etkinliği düzenledi. Etkinliğe, Trabzon’da bulunan afetzede çocuklar ve Trabzonlu çocuklar, aileleri ile birlikte katılarak hoş vakit geçirdi.

 

Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın himayesinde, Farabi Hastanesi Başhekimliği ve Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu ile birlikte planlanan etkinlik, Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirildi. Üniversitemiz Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ ve yönetim ekibi ile Yabancı Diller Yüksekokulu’ndan birçok katılımcı etkinliğe iştirak etti.

 

23 Nisan 2023 tarihi Pazar günü saat 13.00’te başlayan programda, “Oyun Şenliği” etkinliği ile tüm katılımcılar bir araya geldi ve büyük bir oyun çemberi kuruldu. Özenle hazırlanmış ikramlar ve hediyeler katılımcılara sunuldu. Daha sonra canlı performans ile çocuk şarkıları seslendirildi. Çocukların becerilerini sergilemeleri için güzel bir fırsat sunan sanat atölyelerinde ise palyaço ve masal kahramanları eşliğinde; yüz boyama, ebru, baskı ve resim gibi sanatsal aktiviteler gerçekleştirildi. Çocuklar ayrıca uçurtma yapma, geleneksel bahçe oyunları, top oyunları, çuval ve yumurta yarışı gibi etkinlikler ile eğlenceli bir gün geçirdi.

 

Gönüllü öğrencilerimiz, etkinlik süresince çocuklarımız ve aileleri ile birlikte müzik eşliğinde oyunlar oynayarak, çocuk yüz boyama, ebru çalışmaları ve baskı boya çalışmaları yaparak, uçurtma uçurarak onlara unutulmaz anlar yaşattı.

 

Trabzon şehrinin çocukları, KTÜ mensupları, Farabi Hastanesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hiç unutmadı, unutmayacak…



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Adnan Taç: “Trabzon’un mizah geçmişi ve...

Haberi Oku