Eğitim:
KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde Baret Giyme Töreni Yapıldı

 

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Baret Takma Töreni'ne katıldı.

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri arasında, iş güvenliği konusunda farkındalık oluşturulması ve onlara, KTÜ Ailesi mensubu olma gururunun yaşatılması amaçlanan törene; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hacı DEVECİ ve Doç. Dr. Temel VAROL, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Mustafa TİRYAKİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin ALEMDAĞ, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şevket ATEŞ'in açılış konuşmasının ardından KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK, günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalarını gerçekleştirdi. Törende konuşma yapan İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İnş. Müh. Mustafa TİRYAKİ tarafından İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ve Genç-İMO hakkında öğrencilere bilgi verildi. Tören, 1. sınıf öğrencilerinin baret takmasının ardından sona erdi.           



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Adnan Taç: “Trabzon’un mizah geçmişi ve...

Haberi Oku