Trabzon'a 700 Bin Turist Gelecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Geçen yıl 500 bin körfez turistini ağırlayan Bölgemiz ve Trabzon, inanıyorum ki bu yıl 700 bin rakamını çok net bir şekilde görebilecektir" şeklinde konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da yaşayan Trabzonlu iş adamları ve bürokratlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftarın ardından yaptığı konuşmada, Türkiye'de 2015 yılında 1 milyon 360 bin otomobille, ülkenin otomobil üretimindeki en yüksek noktaya gelindiğini anlatan Bakan Soylu, "Dönem, karar dönemidir; dönem, atak dönemidir; dönem, geleceğe ait sorumluluklarımızı ve yükümlülüklerimizi yerine getirme dönemidir. Şimdi Türkiye'nin 2002'de elde ettiği, 21. asrın başında elde ettiği dönüşüme bugün tekrar ihtiyacı vardır.

İkinci bir yol yürüyüşüne, hamleye ve sıçramaya daha ihtiyacı vardır” dedi. Trabzon'da otellerde boş yer olmadığını da sözlerine ekleyen Bakan Soylu, Trabzon'un bayramdan sonra körfez turizminin akınıyla karşı karşıya kalacağını belirterek, "Geçen yıl 500 bin körfez turistini ağırlayan bölgemiz ve Trabzon, inanıyorumki bu yıl 700 bin rakamını çok net bir şekilde görebilecektir" şeklinde konuştu. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKAN ZORLUOĞLU PROJE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Haberi Oku