Güncel:
SAĞLIK ÇALIŞANLARI ÇANAKKALE ZAFERİ'NDE EMEĞİ GEÇENLERİ UNUTMADILAR

 

18 Mart 1915 tarihini tarihe destan olarak yazan Çanakkale Kahramanları anısına KTÜ FARABİ HASTANESİ sağlık çalışanları Zeybek gösterisi ve koro olarak seslendirdikleri parça ile günün anlam ve önemini bizlere hatırlattılar.

Hemşire Süleyman Vural’ın hazırladığı Biyolog Erdal DANACI, Sağlık Teknikeri Ömer Yetim, Anestezi Teknisyeni Faruk KARA ve Hemşire Hasan METE’den oluşan Zeybek Ekibi; günün anlam ve önemine uygun ege yöresine özel koreografiyle zeybek gösterisi gerçekleştirdiler.

Zeybek gösterisi ardından Süpervisör Hemşire Deniz OMAK’IN hazırladığı, Başhekim Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ’ın, Dekan Yrd. Prof. Dr. Turan SET’in, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Emine CANYILMAZ’ın, Başhemşire V. Sevgi DANACI’nın eşlik ettiği; Biyolog Erdal DANACI, Hemşire Zeynep TAFLAN, Süpervizör Hemşire Meral BEKTAŞ, Atık Yönetimi Birimi Çalışanı Turan İNCE, Sağlık Teknikeri Ömer YETİM, Kalite Koordinatörlüğü Çalışanı Gülay KASIMOGLU KESKİN, Hemşire Hafize YALÇIN, Hemşire Seniha ALİYAZICIOĞLU ERTÜRK, Hemşire İbrahim TONYALI, Hemşire Kader ŞAHİNTÜRK, Hemşire Hübeyda KELKİTLİ, Hemşire Kübra YILMAZ, Sekreter Gülen MARAŞ ve gönüllü katılımcı Ömer SARAL’ın oluşturduğu çekirdek kadrosunu KTÜ Fark Et Fark Yarat Ekibi’nin oluşturduğu koro Çanakkale Türküsü’nü seslendirdiler.

 

KTÜ Fark Et Fark Yarat Ekibi sorunun değil çözümün parçası olmak için çevre kirliliğine karşı farkındalığı artırmak için Ayasofya Sahil Alanı başta olmak üzere ilimiz belediyeleri birlikte kirlilik alanlarında doğa temizlik çalışmaları yürütüyorlar. Son olarak ilimiz Çaykara ilçesinin doğa harikası olan Uzungöl’de İstiklal Marşı'mızın kabulünün yıl dönümündeki faaliyette doğa temizliği faaliyetinde bulunmuşlardı.

Gönüllü grup talepte bulunan kurum ve kuruluşlara Afet ve Acil Durum Farkındalık Eğitimi, Sıfır Atık Farkındalık Eğitimi veriyorlar.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku