Güncel:
Süleyman Türedi : 'Devletime ve Milletime hizmetlerimi TBMM çatısı altında sürdürmek istiyorum”

 

Milliyetçi Hareket Partisi 28.dönem Trabzon Milletvekili Aday Adayı olmak için Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Prof. Dr. Süleyman Türedi, Trabzon'da düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı. 

Süleyman Türedi'nin açıklamaları şu şekilde:

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerde 28. Dönem Trabzon milletvekili olabilmek, çok sevdiğim memleketim Trabzon’a, devletime ve milletime hizmetlerimi Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında sürdürmek amacıyla 17 Mart 2023 günü Milliyetçi Hareket Parti’sinden aday adaylığı başvurumu yaptım. Bu süre zarfında benzer hedeflerle aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm değerli arkadaşlarıma başarılar diliyor, devlet ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu seçimde siz çok değerli Trabzon’lu hemşehrilerimin devletine ve milletine en iyi hizmet verecek, en çalışkan, en üretken, en liyakatli insanları seçerek meclise göndereceğinden eminim.

24 yılı KTÜ Tıp fakültesinde ve 4 yılı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçen meslek yaşamım boyunca üzerime aldığım tüm vazifeleri en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdim. KTÜ Acil servisi bu süre boyunca ben ve arkadaşlarımın gayretleri, üniversite yönetimlerinin desteği ile 3 kez büyük çaplı değişikliğe uğradı. Günümüzde kullanılan KTÜ Acil Servisimiz entegre birimleri, simülasyon merkezi, seminer salonları ile ülkenin en kapsamlı sağlık hizmeti sunulan, en fazla akademik üretim yapılan, çok sayıda uzman yetiştirilen en saygın kurumlarından biri halini almıştır.  

4 yıl Başhekimliğini yaptığım ve çok severek çalıştığım kurumum Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise geçirdiğimiz çok sıkıntılı 2-2,5 yıllık pandemi dönemine ve bu dönemde birçok hedeflerimizi ertelemek durumunda kalmamıza rağmen adeta küllerinden doğmuş ve tekrar şehrimizin ve bölgemizin en güzide sağlık merkezi haline gelmiştir. Yenilenen yoğun bakımları, açılan anjiografi ünitesi, inme merkezi, nöromuskuler merkez, kalp merkezi, tüp bebek merkezi gibi birçok ünite ile daha önce bölgemizde verilmeyen birçok özellikli hizmeti ilimizde verir hale gelmiştir. Trabzon ve bölge insanının sağlık hizmeti için şehir şehir gezmesinin önüne geçilmiş, çevre iller için referans bir hastane olmuştur. Hastanemizin önemli sorunlarından olan otobüs sayısının azlığı ve dolmuş hattı sorunları gerekli kurumlarla iletişime geçerek çözülmüştür. Hastanemiz sadece 3 olan eğitim kliniği sayısı 10’a ulaşmış, aramıza katılan yeni akademisyen hocalarımızın desteği ile birçok bölüm asistan eğitimi verebilecek düzeye gelmiştir. Pandemi dönemi ise hastanemiz ilimiz ve bölgemiz için en güvenilir sağlık kuruluşu olarak değerli sağlık çalışanı arkadaşlarımızın ve meslektaşlarımızın çabaları sayesinde bu büyük sağlık sorunun üstesinden gelmeyi başarmıştır.  

 

Her iki sağlık kuruluşunda gerek doktor, gerek hoca, gerek idareci olarak çalıştığım yıllar boyunca uzmanlık branşım gereği her aramanın hayati bir istek olabileceği kaygısıyla hareket ederek 7/24, her türlü sorun için telefonuma ulaşılması ve eğer mümkünse her haklı talebin gereğinin yapılmasının sağlanması en fazla özen gösterdiğim konu olmuştur. Yine mesleğim, aldığım aile terbiyesi ve ülkü ocaklarında bizlere verilen terbiye gereği kimseye siyasi görüşü veya başka bir ayrıcalıklı özelliği nedeniyle farklı davranmamaya dikkat ettiğim için çok fazla hayır duası aldığımızı düşünüyorum.    

Şehrimiz için ve ülkemiz için yapabileceğimiz çok daha fazla şey var, bunun için yeterli donanım ve enerjimiz var. Şehrimizin işsizlik ve istihdam sorunları için, ulaşım problemlerinin çözümü için, eğitim kurumlarımızın sundukları eğitim kalitesinin arttırılabilmesi için, turizm ve sağlık turizminin önündeki engellerin kaldırılabilmesi için, şehrimizin daha modern ve daha çevreci olabilmesi için ve daha birçok eksiğimizin giderilebilmesi için sağlayabileceğimiz çok fazla katkı var. Özellikle ülkemiz sağlık sisteminde yapılması gereken birçok düzenleme ve iyileştirme içinde söyleyecek sözlerimiz, yapacağımız birçok katkılar var. 

Trabzon’lu ozanımız Aşık Sefai: ‘’Geçtiğim yıllardaki parlak aynalar geleceğimi aydınlatır benim, bir elim geleceğin Milliyetçi Türkiye’sinde ise Yavuz’un beyaz atının yelesindedir öbür elim’’ der. Geleceğin Türkiye’sini inşa etme sürecinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde siz Trabzon’luları en iyi şekilde temsil edebilmek amacıyla desteklerinizi bekliyor hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku