Magazin:
16 film ücretsiz gösterilecek
 Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, AB üyesi ülkelerin Büyükelçilikleri ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin iş birliğinde ve Trabzon Sinema Derneği'nin desteğiyle 16-22 Haziran tarihleri arasında Trabzon Lara Sineması'nda "Avrupa Filmleri Haftası" gerçekleştirilecek.

AÇILIŞA BÜYÜKELÇİ KATILACAK

Etkinliğin açılışı 16 Haziran Cuma günü saat 17.45'te Litvanya'nın Türkiye Büyükelçisi Ricordas Degutis ve Litvanya Yapımı Runner (Koşucu) isimli filmin yönetmeni Andrius Blazevicius katılımı ile gerçekleştirilecek.

10 İLDE 16 AVRUPA FİLMİ GÖSTERİLECEK

AB üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçilikleri ve AB Delegasyonu tarafından seçilen 16 Avrupa yapımı film, Anadolu'daki 10 ilde ücretsiz olarak bir hafta süreyle gösterilecek.

Avusturya'dan "Oskar ve Lilli", Belçika'dan "Molenbeek'in Tanrıları", Bulgaristan'dan "Sonsuz Bahçe", Estonya'dan "Eczacı Melchior", Finlandiya'dan "Aurora", Fransa'dan "En Başarılı Prodüksiyon", Almanya'dan "Rabiye Kurnaz George W. Bush'a Karşı", İrlanda'dan "Amber'le Çıkmak", İtalya'dan "İyiyim", Letonya'dan "Evlilik Hayatım", Litvanya'dan "Koşucu", Malta'dan "Luzzu", Hollanda'dan "Vahşi Amsterdam", Polonya'dan "Bir Daha Asla Kar Yağmayacak", İspanya'dan "Kız Öğrenciler" ve İsveç'ten "Faili Meçhul" filmleri; sırasıyla Trabzon, Eskişehir İzmir, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Mersin ve Samsun'da izleyicilerle buluşacak.

16 - 22 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA LARA SİNEMASINDA ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK

Trabzon'da Lara Sineması'ndaki tüm gösterimlerin halka açık ve ücretsiz olacağı belirtildi. Hafta içi 18.30 - 20.30 saatlerinde iki seans, hafta sonu ise 16.30 - 18.30 ve 20.30 saatlerinde 3 seans olarak vatandaşların filmleri izleyebileceği vurgulandı.

Gösterim planına ulaşmak için lütfen tıklayınız:

https://www.eeas.europa.eu/sites/default/files/documents/2023/calendar.pdf



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Akademik Odalardan Trabzonspor’a destek

Haberi Oku