Bu direniş ne için?

 TRABZONSPOR’U ekonomik olarak uçurumun kenarına getiren, 200 milyon liralık takımla ancak 5. olabilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi göreve geliş gayelerini de inkar ederek, şike kayırıcısı Yıldırım Demirören’e destek verince tüm iddialarını yitirdi. Trabzonspor’un marka değerine ağır darbe indiren ekip buna rağmen kulübün başından gitmeye direniyor.

EFSANEYİ ŞİKECİLERE TESLİM ETTİLER

TRABZONSPOR camiası hukuki her yolu deneyerek gerek kongreleri mahkemeye götürdü gerekse noterden yeterli imzayı toplayıp kongre istedi. Ancak hukuku tanımayan ve hukukun yavaş işleyişini istismar eden mevcut yönetim Yargıtay kararına rağmen direnişini sürdürüyor. Hacıosmanoğlu ve ekibinin bu direnişi akıllara farklı şeyler getiriyor.

İSTİFACILARIN PEŞİNE DÜŞTÜLER

YILDIRIM Demirören’le işbirliğine giden Hacıosmanoğlu ve yönetimi karşısında 4 yönetici istifa ederken ve hukuk kurulu çekilirken, direnen 10 kişi istifacıların peşine düştü. İstifa edenlerden Köksal Sadıklar geri dönecek iddialarını reddederek, “İlk gün söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Ben artık bu ekiple yokum ve olmayacağım.” dedi.  

 

TRABZONSPOR'DA istifasını geri alacağı ileri sürülen Köksal Sadıklar, bu iddialarla ilgili konuştu. Trabzonspor Yönetimi istifa eden yöneticileri ikna etmek için turlara başladı. Bugün yapılacak toplantı öncesinde ikna turlarına başlayan bordo-mavili yönetimde ilk hedef Köksal Sadıklar. Trabzonspor’da istifa etmeden önce Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetici olan Köksal Sadıklar ile ilgili ortaya atılan bir iddia da gelen yoğun baskılara dayanamayarak istifasını geri alacağı ileri sürülmüştü.  Bu yöndeki soruları yanıtlayan Sadıklar ise, istifasını kesin bir dille geri almayacağını söyledi. Sadıklar, “Süreci yakından takip ediyorum. Söylediklerimin arkasındayım.” dedi. Açıkça “Yokum” diyen Sadıklar, “İlk gün söylediklerimin bugün de arkasındayım. İmzamı geri çekeceğim iddiaları kesinlikle yalan. Artık yokum.” diye konuştu. Ayrıca Sadıklar, önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek Türkiye’de Trabzonspor’a olan bakış açısı hakkında açıklamalar yapacağını söyledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKAN GENÇ’TEN METE GAZOZ’A TELEFON TEBRİĞİ

Haberi Oku