Siyaset:
HALUK BATMAZ'DAN ‘BAKAN' TEPKİSİ: 'Kazanacağımızı gören iktidar panik içinde!”

 CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, “Ahmet Kaya ile seçimi kazanacağımızı gören AKP panik halinde bakanlarını sahaya sürmeye başladı ama bu sonucu değiştirmeyecek; 31 Mart’ta Ortahisar’da yeni bir sayfa açacağız” dedi.



“BAKANLARI SAHAYA SÜRDÜLER”

Tarafsız olmakla yükümlü olan devlet bakanlarının siyasi propaganda yapmasının ‘adil seçim’ ilkesine gölge düşürdüğünü vurgulayan Batmaz, “Devlet ve belediye gücünü kullanarak kale surlarından viyadüklere kadar şehirde afiş, pankart asmadıkları tek bir nokta dahi kalmadı. Ama sınırsız bir şekilde harcadıkları paralara rağmen Ortahisar’da seçimi kaybettiklerini görünce şimdi de devlet bakanlarını art arda sahaya sürmeye başladılar” dedi.


“TRABZONSPOR TARAFTARI UNUTMADI”

“Panik halinde bütün tuşlara basmaya başladılar” diyen Batmaz, “Son olarak Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki apar topar Trabzon’a geldi ve adeta velisi edasıyla, bir ilkokul çocuğu gibi yanına aldığı Ortahisar adayının seçim çalışmalarına katıldı. Sayın bakanının daha birkaç ay önce, Kayserispor Trabzonspor’u yenince Kayserisporlu futbolculara prim vermesini Trabzonspor taraftarı unutmadı. Ne yaparlarsa yapsınlar Ortahisar kararını çoktan verdi. Bu girişimler sonucu değiştirmeyecek ve 31 Mart’ta Ahmet Kaya ile seçimi kazanarak Ortahisar’da yeni bir sayfa açacağız” ifadelerini kullandı. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku