Eğitim:
Karadeniz Eğitim Kurumları Trabzon'da Öğrencilere Ve Velilere Yönelik Seminer Gerçekleştirdi
 Trabzon’da Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla Karadeniz Eğitim Kurumları ev sahipliğinde Bonus Hoca olarak bilinen Süleyman Beledioğlu’nun katılımıyla eğitim semineri düzenlendi.

 İki seminer olarak gerçekleştirilen eğitim etkinliğinde YKS ve okulda başarıya götüren yöntemler ile verimli çalışma, LGS başarısı için çalışma ve motivasyon, aileler çocukların başarısı için neler yapmalı? konu başlıkları ele alındı.

Süleyman Beledioğlu, seminerler nedeniyle Türkiye’nin birçok ilini ziyaret ettiğini, yüz binlerce öğrenciye ulaştığını, azimli, kararlı ve istekli çalışan, yarışı bırakmayan öğrencilerin kesinlikle başarılı olacağını söyledi. Öğrencilerin hayalleri olduğunu ancak hedefleri olmadığını dile getiren Beledioğlu, kendisinin öğrencilik yıllarında yaşadıklarını öğrencilerle paylaşarak öğrencilerin çalışma motivasyonu ve ders çalışma ortamları hakkında bilgilerini paylaştı. Başarı için neler yapılacağı ve nelerden uzak durulacağını örneklerle anlatan Süleyman Beledioğlu, veli ve öğrencilerden gelen soruları cevaplandırarak konuşmasını sonlandırdı.

 

Seminerin ardından açıklamalarda bulunan Karadeniz Özel Öğretim Kursu Kurucu Temsilcisi Serdar Küçükakyüz, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de katkılarıyla Karadeniz Koleji ve Karadeniz Kurs eğitim kurumları olarak Trabzon’da YKS ve LGS öğrencilerine yönelik ve velilerin de eğitim sürecinin bir parçası olarak ailelerin çocukların başarıları üzerinde ne yapmaları gerektiğine dair iki seminerimizi gerçekleştirdik dedi.

 
Karadeniz Eğitim Kurumlarının uzun yıllardır öğrencilere hizmet verdiğinden bahseden Küçükakyüz, “Süleyman Beledioğlu Türkiye’nin birçok bölgesinde bu tür seminerler düzenledi. Karadeniz eğitim kurumu Trabzon’un köklü eğitim kurumlarından biri. Ben 1991 yılında bu kurumun öğrencisiydim. 2001 yılında da öğretmen olarak geldim bu kuruma uzun yıllardır hizmet ediyorum bu kuruma, uzun yıllar çalıştığımız öğretmen kadrolarımız var. En önemli çalışmalarımızdan birisi de üniversiteye hazırlık aşamasında öğrencilere verdiğimiz hizmetlerdir. Trabzon’da birçok kurum var. Bu kurum da yapısı ve işleyişi ile öğrencilerin ve velilerin de saygısını ve takdirini kazanmış bir eğitim kurumu olduğumuza inanıyoruz. Yıllarca velilerimiz güvenerek bize geldiler çocuklarını bize emanet ettiler biz de onların emanetlerini en güzel şekilde taşımak için gayret ettik. Aynı gayretle yolumuza devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku