Siyaset:
Aydın, tüm derneklere söz verdi…

 AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından göreve geldiğinde, Ortahisar Belediyesi’ni ortak akılla yöneteceğini her ziyaretinde dile getiriyor. Aydın, Trabzon Dernekleri Federasyonu ziyaretinde de, Ortahisar Belediyesi’nde istişare kültürünün işleyeceğini ve derneklerle sürekli iletişim halinde olacaklarını belirtti.

ÇOK DEĞERLİ
YATIRIMLAR GERÇEKLEŞTİ

Aydın, “Gittiğimiz her yerde, gerçekleştirdiğimiz her ziyarette büyük sevgi seli ile karşılaşıyoruz. Trabzon’a, AK Parti döneminde gerçekten çok önemli ve çok değerli yatırımlar yapıldı. İnsanların yaşamını kolaylaştıracak yerinde yatırımlarımız 31 Mart’ın ardından da devam edecek. Vatandaşlarımızın sosyal manada mutluluklarını artıracak, huzurlu, sağlıklı bir ilçede yaşamalarına imkân sağlayacak projelerimizi hayata geçireceğiz.” açıklamasında bulundu.

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ İLE
YÖNETİM SAĞLAYACAĞIZ

AK Parti belediyeciliği ile Trabzon’un büyük yatırımlar aldığını belirten Aydın, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışı sayesinde, gerek Ortahisar’ımızda, gerekse Büyükşehir’imizde sosyal, kültürel ve sportif manada güzel çalışmalar hayata geçti. Bizim amacımız bu hizmet çıtasını bir adım daha ileriye taşımak. Şehrimizi genciyle, yaşlısıyla, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla her kesimi ile kucaklayıp istişare kültürü ile yönetmek amacındayız. Derneklerimizin isteklerine destek vereceğiz ve şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz.” dedi.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku