Güncel:
Halil Çetin: 'Sosyal belediyecilik çalışmalarımız hep devam edecek”
 

Giresun Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, sosyal belediyecilik anlayışıyla Giresun’da ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

 

 

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin yapmış olduğu açıklamada; “Beldeme ve İnsanımıza Hizmet En Büyük Gururumdur. Bugün hayatımın en anlamlı günlerinden birini yaşadım. Duroğlu Belediyesi öncülüğünde, Almanya'daki gönül dostlarımızın gayretleri ile bir tır engelli ekipmanını beldemizdeki ve Giresun'umuzun muhtelif yerlerindeki özel gereksinimli kardeşlerimize ulaştırdık.

 

Özel gereksinimli kardeşlerimizin yaşam kalitelerini artırmak, ihtiyaçlarına cevap vermek için; 25 akülü araç, 40 tekerlekli sandalye, 4 hasta yatağı, 10 yürüme aparatı, 15 tuvalet ihtiyaç sandalyesi, 50 çift koltuk değneği, 2 hasta kaldırma vinci, haricen özel gereksinimli kardeşlerimizin engel durumuna göre envai çeşit cihaz ve ekipmanın kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

 

Hiçbir siyasi kaygı gütmeden; dua almak ve hoş bir seda bırakmak için yaptığımız sosyal belediyecilik çalışmalarımız hep devam edecek.

Programımızı onurlandıran Giresun Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal Bey'e, Giresun Dernek Başkanımız Nihat Yayla Bey'e, Almanya'dan gelen dernek başkanımız Dursun Karabel Bey'e ve beraberindeki diğer STK temsilcilerine, siyasi partilerin temsilcilerine ve hasseten tüm katılımcılara bu anlamlı günde yanımızda oldukları için şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Soma faciası Türkiye’nin kanayan...

Haberi Oku