Güncel:
Hüseyin Azizoğlu, 'Vatandaşın dost elini her zaman omuzumda hissettim”
 Sürmene Belediye başkanlığına rekor oyla seçilen Azizoğlu’na ziyaretçi akını

AK Parti’den Sürmene Belediye başkan adayı olan ve 31 Mart’ta yapılan seçimlerde yarışı önde tamamlayarak rekor oyla göreve seçilen Hüseyin Azizoğlu, ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe halkı başkan Azizoğlu’nu makamında ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletiyor.

 

SEVGİNİZ ÇOK KIYMETLİ

Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, ziyaretleri sırasında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devletin kapısı her vatandaşa açıktır. İlçe halkımızın tebrik ziyaretleriyle onurlandırılıyoruz. Bu samimi ziyaretler, bizlere gösterilen sevgi ve destek açısından son derece kıymetlidir. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

SORUMLULUĞMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Belediye başkanlığı görevinden önce büyükşehir belediye meclis üyesi ve AK Parti ilçe başkanlığı görevlerinde de bulunan Azizoğlu, “Vatandaşın dost elini her zaman omuzumda hissettim. Kıymetli hemşehrilerim bir kardeşleri olarak beni bağırlarına bastılar. Aldığımız görevlerin sorumluluğunun bilinci ile ilçemize hizmet ettik. Şimdi yeni bir sorumluluk aldık ve ilçemize birlikte hizmet edeceğiz” diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı

Haberi Oku