Ekonomi:
Başkan Kaya bayramlaşma töreninde müjdeledi: Trabzon'a Kent Lokantası geliyor

 Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığı’nda katıldığı bayramlaşma töreninde Trabzon halkına müjdeler verdi.


Ortahisar’ın yeni Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Binası’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu bayramlaşma törenine parti örgütleri, partiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


BU HİKAYEYİ SİZLER YAZDINIZ

Partililerle kucaklaşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, burada yaptığı konuşmada, “Ulusumuzun, milletimizin ve bütün hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Yerel seçimlerde Türkiye’ye bayram yaşattık ki bunun kahramanları, emek verenleri sizlersiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Trabzon’da bu hikayeyi sizler yazdınız. Sizlerin emeği hakkı çoktur. Hepinize minnettarım” dedi.


ÜÇ BAYRAMI BİR ARADA YAŞAYACAĞIZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon programını duyuran Başkan Kaya, “Türkiye’nin gururu, bizim yüz akımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu yarın 12.00’da Trabzon’umuza gelecek. Ertesi gün Ortahisar Belediyemizin önünde 13.30’da sizlerle bayramlaşıp, orada bir konuşma yapacak. Bütün Trabzonlu hemşerilerimi ve partililerimi eksiksiz davet ediyorum. Üç bayramı bir arada yaşayacağımız çok güzel günlerdeyiz. Bu bayram kısa sürsün istemiyoruz” diye konuştu.


ORTAHİSAR BELEDİYESİ İŞTE BÖYLE YÖNETİLECEK

Ortahisar Belediyesi’nin örnek bir belediye olması için çalışacaklarını ifade eden Başkan Ahmet Kaya, “Vekilim ve il başkanım ifade ettiler, bu bayramı 365 güne yaymak bizlerin elinde. Çalışarak, üreterek, adil, şeffaf, hesap verebilir bir belediyecilik anlayışıyla, vatandaşa kapısı açık, gönlü açık bir belediyecilik anlayışıyla bu bayramı her an Türkiye’ye yaşatmak mümkün. Biz bunu yapmak için, buna talip olmak için yola çıktık. Kibirden, israftan uzak, tek derdi hemşerilerine hizmet etmek anlayışıyla, kaynakları verimli kullanma anlayışıyla, bir belediyecilik yapacağız. Hem bize oy verenlerin, hem de Türkiye’nin yüz akı olacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin yetiştirdiği insanlar olarak örnek almayız, yaptığımız işlerle örnek oluruz. Trabzon’da da bir örnek belediyeciliği hep birlikte sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.

KAYA’DAN TRABZON’A BAYRAM HEDİYESİ

Çok nitelikli bir kadro ile yola çıktıklarına dikkat çeken Kaya, “Tek tek projelerimizi hayata geçireceğiz. Kent lokantası için söz vermiştik, kent lokantası için yer bakıyoruz. Ayrıca Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, Trabzon’da bir söz vermişti. Emeklilerimize 1,5 liraya çay içirebileceğimiz, onların da arkadaşlarıyla sohbet etme olanağı bulacağı, insan onuruna yaraşır şekilde, çayını kahvesini içebileceği bir mekan arayışını da sürdürüyoruz. Verdiğimiz sözlerin sonuna kadar arkasında olacağız. Devraldığımız belediyeyi tahlil etmek için belediye başkan yardımcısı ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte belediyemizdeki bütün birim müdürlerimizle toplantı yaptık. Her birinden personel durumumuzdan, mali durumumuza kadar her birinden bilgi aldık. Çok iç açıcı bir tablo olmadığını söyleyebilirim. Ancak biz şikayet etmek için değil, dertlere derman olmak için göreve talip olduk. Bütün gücümüzle ‘ne yapabiliriz’ düşüncesine odaklanacağız. Şehrimize katacaklarımıza odaklanacağız. Vatandaşımıza vereceğimiz hizmete odaklanacağız. Ortahisar Belediyemizde güler yüzlü personelimizle, kapısı, gönlü açık bir anlayışla Trabzon’umuza hizmet edeceğiz. Bunun için çıktığımız yolda Allah inşallah bizleri de, kimseyi de mahcup etmesin” dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon'a büyük talep var, direkt seferlerin...

Haberi Oku