Sağlık:
'Hasta Refakatçi Evi” projesini Zorluoğlu'na anlattılar

 

Trabzon Bayburtlular Derneği  Başkanı Sadettin Okay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Sadettin Okay, Başkan Zorluoğlu’na Trabzon’a çevre illerden gelerek kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınları için ihtiyaç duyulan “Hasta Refakatçi Evi” projesi konusunda bilgilendirmede bulundu.

Sadettin Okay yaptığı açıklamada: “Trabzon Bayburtlular Derneği olarak yeni yıla yeni umutlarla, yeni projeler ile girdik. Yönetim kurulu ve üyelerimiz ile birlikte planladığımız projeleri hayata geçirmek için mücadele ediyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nu Yönetim Kurulumuz ile ziyaret ederek Hemşeri Dernekleri çatısı altında yürüttüğümüz toplumsal projemiz olan Hasta yakınları konaklama tesisi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine bizlere gösterdiği ilgi, alaka ve destekten dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Bayburtlular Derneği Yöneticilerinin hazırladığı dosyayı inceleyerek kalacak yeri olmayan hasta yakınlarının kullanacağı “Hasta Refakatçi Evi” proje dosyasına yönelik Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın çalışma yapması yönünde talimat verdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

METİN SERDAR: “Sağlık Çalışanlarının...

Haberi Oku