Eğitim:
İklimin Son Çağrısı!
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Başhekimliği, Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Yol-İş Sendikası Ortaokulu ve Ortahisar Bilim Sanat Merkezi idareci, öğretmen, çalışan ve öğrencileri; İklimin Son Çağrısı! Sloganı ile inanılmaz bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attılar.

 

Çevre bilimci ve sürdürülebilirliği desteklemek amacıyla kuruculuğunu  Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğretmenlerinin yaptığı Uluslararası platformda yürütülen e-Twinning “Eco Lovers: The Last Call For Climate” projesi  ve sosyal sorumluluk kapsamında, KTÜ Farabi Hastanesi personelinin, sorunun değil çözümün parçası olmak için  bir araya gelerek oluşturduğu KTÜ Fark Et Fark Yarat Ekibi’nin projelerinden biri olan ve Haziran 2022 tarihinden başlayarak Trabzon Büyükşehir Belediyesiyle Sıfır Atık Projesine destek ve çevre kirliliğine engel olmak için iş birliği içerisinde sürdürmekte oldukları  Trabzon Ayasofya Sahil bölgesinin temizliği projesinin devamı olarak Trabzon Değirmendere Sahilinin temizliği gerçekleştirildi.  O günden itibaren KTÜ Fark Et Fark Yarat Ekibi’nin sürdürmekte olduğu proje idareci, personel ve hemşerilerimizden büyük destek ve beğeni görüyor.

Kurumların iş birliği içerisinde gerçekleştirilen sahil temizlik etkinliğine katılım ve ilgi görülmeye değerdi. Bizlerde atıklarımızı atık kutularına atarak, doğal alanlarımızı temizleyerek, benzer projeleri gerçekleştirerek çocuklarımıza yaşanabilir Dünya bırakabiliriz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku