Siyaset:
Başlangıç Yürüyüşüne Yoğun Katılım Oldu
 

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ecz. Vedat Soner Başer için “Başlangıç Yürüyüşü” programı düzenlendi.

 

Tarım İl Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüşe MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ecz. Vedat Soner Başer’in yanı sıra Milletvekili Musa Küçük, MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP’li ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş esnasında taşınan “Ayırmadan, Ayrıştırmadan Gümüşhane İçin Canla Başla” yazılı pankart dikkat çekerken, bu pankart MHP’nin Belediye Başkanlığı seçiminde nasıl bir strateji izleyeceğini de ortaya koymuş oldu.

 

Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler yaptığı açıklamada: “Gümüşhane Mhp Belediye Başkan Adayımız Sayın Vedat Soner Başer için Meydanlardayız. Gümüşhanemiz, Kösemiz, tüm ilçe ve beldelerimiz için “Canla Başla” Üretken Belediyecilik vizyonuyla çalışmaya devam edeceğiz. Yola devam inşallah. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Ülkemizin her noktasında Üretken Belediyecilik anlayışıyla, hep birlikte hizmete devam edeceğiz. Var olsun Teşkilat” ifadelerini kullandı.

 

Torul Belediye Başkanı  Evren Özdemir yaptığı açıklamada: “İl başkanımız Sayın Mete Kaya, Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük, Gümüşhane il belediye başkan adayımız Sayın Vedat Soner Başer, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ve adaylarımız, teşkilatımız ve Ülkü Ocaklarımız ve kıymetli dava arkadaşlarımızla birlikte Gümüşhane il merkezimizde yoğun katılımlı bir yürüyüş gerçekleştirdik.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde üretken belediyecilik hizmetlerimize var gücümüzle devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun yolumuz açık olsun inşallah. Var olsun Teşkilat!” ifadelerini kullandı.

 

 

ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza TANIŞ coşkulu kalabalık ile birlikte gerçekleştirilen yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada: “Mağdurun, mazlumun Belediyesi olmaya az kaldı. Haydi Gümüşhane birlikte başaracağız” dedi.

 

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku