Siyaset:
Çetin Çebi: 'ARAKLI SEVDAMIZ İLE HİZMETİN EN GÜZELİNİ YAPACAGIZ”
 

Araklı AK Parti Belediye Başkan aday adayı iş adamı Çetin Çebi Başkan adaylığı noktasında kendisine ve ekibine olan güveninin sonsuz olduğunu belirterek aday gösterilirsem Araklı İlçemize olan sevdamla hizmetin en güzelini  yapacağım dedi..

 

 

 Yerel seçim öncesi siyaset sessizliğini korurken Kendinden emin ve ne yapacağını bilen kişilerden AK Parti Araklı Belediye Başkan aday adayı Çetin  ÇEBİ süreci takip ettiklerini söyleyerek Araklı’ya yapmak istedikleri projeleri şu şekilde açıkladı..

 

-Araklı Dağbaşı yolumuz olmazsa olmazlarımız arasındadır,

 

-Araklıspor Stadımız süratle Başlanacaktır

 

-Araklı merkez ilköğretim okulu sınıflarımız çok yoğun ve çıkışlar çok tehlikeli olduğundan yeni okullara ihtiyaç vardır sınıflardaki öğrenci sayımız 25 lere inene kadar okul yapılmalıdır.

 

-Araklı kentsel dönüşüm ve mega projeler kapsamında ilçenin çehresini değiştirecek Gökdelenler ve turistik tesisler yapmayı hedeflemekteyiz.

 

-Araklı’nın bacasız sanayi olan turizmden payını almasını sağlayacak adımların ve yatırımların yapılmasını sağlamak

-Araklı’da halk pazarlarını şenlendirebilmek için yerli üreticileri, köylerdeki girişimci kadınlarımızı desteklemek gerekmekle birlikte

-Süt ve süt ürünleri yapmak isteyenlere yerler tahsis edilmeli ve süt hayvancılığı için barınaklar, ahırlar ve çiftlikler altında yerler inşa edebilmek planlarımız arasındadır.

 

-Üreten köylü Milletin Efendisidir sözünün manası, üretimle ortaya çıkacaktır ve bunu Hükümetimiz döneminde başaracağız.

 

-inanıyorum ki! bu zamana kadar yapılan bütün belediye seçimlerinde alınan oylardan en yükseğini görev verildiğinde Tüm ARAKLIYI kucaklayarak, sıkılmadık el vurulmadık kapı bırakmayacağımız için oyların en yükseğini alacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.

 

 Biz Araklı’nın tüm değerlerini ve her kesimini severken Araklı’nın insanı da bizi sever,sayar bu doğrultuda bütün muhalifi,partilisi,çekimseri,küsgünleri,gönüllüleri,hepsi bir arada hepsi kolkola gireceğiz bu seçime fakat bu bir yarış olmayacak,bu bir çözüm ve şaha kalkışın başlangıcı olacak,çünkü bizimle birlikte Kazananı belli olan bir sonuca yarış demek doğru olmayacaktır,ve istenilen adayların olunmaması halinde kendilerine hamleler hazırlama yolunda ilerlemek isteyen siyaset sevdalılarımızın da bizimle beraber herkese eşit mesafede durabilecek cesareti ve kabiliyeti olan bir Adayla başka planlara kimsenin ihtiyacı kalmayacaktır taki kendi menfaatlerini halkın menfaatlerinden üstün görenler müstesna…

 

 Zaten bu düşüncede olanların bizimle birlikte olma şansları pek azdır, toplumun menfaatlerini gözettiklerinde en baş köşede yerleri hazırdır başka türlü diyeceğimiz tek şey kükreyen Arslanı nasıl doğru adımlarla yönlendirebilirizi hep beraber planlayacağız bu noktada da dereden tepeye Dağından-ovasına, birlikte ufuk çizgisine bakarak hayallerimizi gerçekleştirmiş olmanın Acı acı yudumunu bayrak kafede belki de yeni bayrak kafelerde hep beraber sunulan kahvemizde  yudumlayacağız.

Ve temennim odur ki Kabuğunu kıracak bir zıplamayla kendini kabullendiren kendi markasını çıkartan bir ARAKLI olma yolunda ilerleyeceğiz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku