Siyaset:
Savaş Ayvaz: 'Akçaabat Halkının İradesi Adayı Belirlesin!”
 

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz,  İlçenin tamamını karış karış gezerek Vatandaşlar, Kanaat Önderleri, Oda Başkanları, İşçi, Memur, Emekçi, Çiftçi her kesimden insanla buluşup dertlerini dinleyip, fikir alış verişinde bulunuyor.

Savaş Ayvaz seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada: “Akçaabat için uzun süreli bir çalışma yürütüyoruz, projelerimizi halka anlatıyoruz, halkın sesi olmaya devam ediyoruz. Halkımızın desteği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğim. Her şey Akçaabat’ımız için sloganı ile yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Ben aday olayım demiyorum. Halkın iradesi hangi Aday Adayından yana ise O arkadaşımız Aday olsun diyorum.

 

Akçaabat’a hizmet etmek için yola çıktım çok güzel işler yapacağıma inancım tam Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile inşallah Akçaabat’a belediye başkanı olmak istiyorum. Düşük bir ihtimalle de olsa aday gösterilmezsek bile bu enerjimle Akçaabat ve Trabzon için güzel işler yapacağıma inanıyorum. Geçmişte yapmış olduğumuz çalışmalar gelecekte yapacağımız çalışmaların bir göstergesidir. Bu enerjiyi kendimde görüyorum. Sahada vatandaşlarımızdan gördüğüm ilgi beni daha da bu yolda moral ve motive etmektedir. Hizmet noktasında arzulu ve hevesliyim. Akçaabat’ta yapacak çok işimiz var” dedi.

 

Listeleri basına sızan Ak Parti Trabzon İlçe Belediye Başkan Adaylarına vatandaşlardan gelen tepkiler nedeniyle Ak Parti Genel Merkezi 27 Ocak Cumartesi günü saat 14:00 da Beşirli spor salonunda yapacak olduğu aday tanıtım programını iptal ederek bazı ilçeleri tekrar değerlendirme kararı aldı. Arsin, Akçaabat, Ortahisar, Maçka, Düzköy ve Vakfıkebir de bu ilçeler arasında yer alıyor.

 

Trabzon’un bir ilçesinde mevcut Belediye Başkanının tekrar aday gösterilmesi için Şehit Annesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderdiği fakat Şehit annesinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile görüşüp geri döndüğü öğrenildi. Bu girişim hem Ak Parti Genel Merkezi hem de Trabzon İl teşkilatında tepkilere neden oldu.

 

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku