Eğitim:
ARI YETİŞTİRİCİLERİ 8. ARICILIK PANELİNDE BULUŞTU
 

Trabzon İli Arı Yetiştiricileri Birliği, arıcıları bir araya getirerek düzenlediği 8. Arıcılık Paneli'ni Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Panele Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürlüğü adına Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Yüksel Kılıç katılım sağlayarak önemli bir konuşma gerçekleştirdi.

Kılıç, arıcılara kırsal kalkınma desteklerinden faydalanabilme konusunda detaylı bilgiler verdi. Arıcıların bu desteklerden nasıl yararlanabilecekleri, başvuru süreçleri ve destekleme kapsamındaki konular üzerine açıklamalarda bulunan Kılıç, arıcılık sektörünün daha güçlü ve sürdürülebilir olması adına yapılacak çalışmalara vurgu yaptı.

Panele ayrıca Trabzon Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Muhammet Ali Altun ile Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Erhan Ayvaz da katılım sağladı. Katılımcılar, sektördeki güncel gelişmeleri paylaşarak birbirleriyle deneyimlerini paylaşma fırsatı buldu.

Panelde Prof Dr. Sevgi Kolaylı, Dr. Rahşan Akpınar, Prof Dr. Oktay Yıldız ve Dr. Ali Korkmaz Arı Hastalıkları, Arı ürünleri, Markalaşma ve Arı ölümleri konusunda katılımcılara bilgi verdi. Programın sonunda konuşmacılar Arıcıların sorularına cevap verdiler.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku