Ekonomi:
Necati İsak: 'Siyasilerden verdikleri sözlerin arkasında durmasını bekliyoruz”
 

Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, siyasiler tarafından söz verildiği halde yıllardır yapılamayan Oto Galericiler Sitesini hatırlattı. 2014 yılında söz verildiği halde yıl 2024 olmuşken halen daha Galericiler Sitesi için bir çivi dahi çakılamamasını sert sözlerle eleştiren Necati İsak, “2014 yılında Akçaabat Galericiler

Sitesi için söz verildiği halde sitemiz halen yapılmadı. 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde Akçaabat Galerici esnafı olarak bizleri toplayıp görüşen dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hemşerimiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Toki Başkanı Erol Bulut, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Akçaabat’ımızın evladı Milletvekilimiz Mustafa Şen ve diğer Ak Partili vekillerimiz bize söz verdiler verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz.

 

Trabzon’un 17  ilçesinde 42 oto galeri var. Akçaabat ilçemizde 120 oto galeri esnafı var. 14 Mayıs seçimlerinde  Ak parti’ye oy verdik. 28 mayısta yine oy verdik. Siyasiler  siz bize oy verin bizde size galericiler sitesi yapacağız dediler. Galerici esnafı kendi parası ile site yapılmasını talep ediyor. Toki Belediye aracılığıyla altyapıyı yapsın. İşyerlerimizi bize teslim etsin biz dükkanların parasını verip tapusunu alacağız. 5 liralık mal 20 liraya çıktı. Bu işi ertelemenin kimseye faydası yok bu vebalin altından kimse kalkamaz. Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak olarak yönetici arkadaşlarım ile çalmadık kapı bırakmadık. Tüm kurumlardan söz alıyoruz fakat sonuç yok.

Apartman altlarında, yaya geçitlerinde Oto galerici esnafımız büyük sıkıntılar yaşıyor. Akçaabat ilçemizdeki 130 Bin nüfusa bu durum yakışmıyor. İlçemizin önünün açılması için bu proje yapılmalıdır. Bulancak yaptı bitirdi. Akçaabat niye yapmıyor. Küçük Sanayi sitesinin sözleşmesi Toki ile yapılıyor Oto Galericiler sitesi neden başlanmıyor. Tv programlarında, canlı yayınlarda Akçaabat’da Oto Galericiler ve küçük sanayi sitesini yan yana yapacağız diyen siyasilerden verdikleri sözlerin arkasında durmasını bekliyoruz” dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon'a büyük talep var, direkt seferlerin...

Haberi Oku