Eğitim:
VAKFIN OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
 

Akçaabatlılar Yardım ve Dayanışma Vakfı 23. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

Son zamanlarda yapmış olduğu faaliyetlerle ulusal düzeyde adından sıkça söz ettiren Akçaabatlılar Vakfının olağan genel kurul toplantısı Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde yapıldı. Genel Kurul toplantısına Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, vakıf üyeleri ve çok sayıda Akçaabatlı vatandaş katıldı.

 

Yapılan seçim neticesinde Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran yeniden Vakıf Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Vakıf Genel Kurul Toplantısında Konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ Akçaabatlılar Yardım ve Dayanışma Vakfının olağan genel kurul toplantısına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sözlerimin başında, vakfımızın kuruluşundan bugüne kadar vakfımıza hizmet eden veya vakfımızda görev yapan ve ahirete irtihal edenlere Allahtan Rahmet, hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Biliyorsunuz vakfımız 1985 yılında kuruldu ve kurulduğu günden bu yana hem ilçemize hem de ilçemiz dışındaki Akçaabatlı hemşerilerime hizmet etmektedir. Vakfımızın kurulduğu yıllardaki dönem koşulları ve şartlar dikkate alındığında kısıtlı imkânlarla yapılan çalışmalarla birlikte geçmiş yıllarda Vakfımız adını ulusal düzeyde duyuramamıştı. Yıllar sonra gelinen noktada, özellikle 2020 yılında yapılan yeni yönetimle birlikte vakfımız hızlı bir şekilde kurumsal kimlik kazanmış ve yapmış olduğu yardım faaliyetleri ile adını Ülkemiz geneline duyurmaya başlamıştır. Artık Akçaabatlılar Vakfını herkes biliyor ve tanıyor diyebiliriz. Vakfımızda çok güzel işler yapılıyor, Akçaabatlılar olarak bundan gurur duyuyoruz, göğsümüz kabarıyor. Bu güzel oluşumun oluşmasına vesile olan, bundan tam 39 yıl önceden bugünleri görebilen, vakfımızı kurulmasına vesile olan kurucularımızı buradan saygıyla anmak istiyorum. Onlara şöyle güçlü bir alkış olmak istiyorum. Çünkü onlar vakfımızın mimarlarıdır. Düşünsenize Vakıf o zaman kurulmasaydı ve bugünlere gelmeseydi bu işler yapılamayacaktı, bu birliktelik olmayacaktı, biz bugün bir araya gelip istişare edemeyecektik. O yüzden geçmişi analiz edip her yıl bir öncekinden daha güzel işler yapıp vakfımızın gücünü arttırıp, birlik ve beraberliği sağlayarak vakfımızı daha iyi yerlere taşımalıyız. Bu amaç için vakıf başkanımız, yönetici arkadaşlarımız, bizler, sivil toplum kuruluşlarımız, hayırsever insanlarımız herkes elinden geleni yapıyor. Vakfımız güven veren bir vakıf kimliği kazanarak herkes tarafından güvenilen bir kuruluş haline gelmiştir. Güvenmek önemlidir, güven vermek de önemlidir ama en önemlisi ise güveni boşa çıkarmamaktır. İnşallah vakfımıza yüklenen sorumlulukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Yeter ki birlik olalım, beraber olalım. Bu vesileyle başta vakfımızın kurucuları olmak üzere, kurulduğu günden bu güne kadar vakfımızda başkanlık veya yöneticilik yapanlara, Şimdiki Başkanımız Yaşar Erbaşaran beye ve yönetimine, vakfımıza destek veren, emek harcayan herkese, Şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyor, yeni seçilecek olan yönetim kurulunun hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize saygılar sunuyor hayırlı günler diliyorum.” Dedi.

 

Genel Kurula tek liste ile gidilen seçimde Vakfın yeni yönetimi “ Yaşar Erbaşaran, Adnan Topsakal, Hüseyin Baki Eyüpoğlu, Turhan Bektaşoğlu, Recep Şen, Bülent Cumur, Rıza Özer” isimlerinden oluştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku