Güncel:
CHP OF BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI
 

CHP Dr. Halil Saral’ı Of Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.

 

CHP Of İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Chp Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Chp Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar ilçe Başkanı Haluk Batmaz, Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, İl Yönetim üyeleri ve İlçe Başkanları da katıldı.

 

Of Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Saral parti binasındaki  kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada: “Saygıdeğer Oflu hemşerilerim, Sevgili ailem; şahsıma gösterdiğiniz samimiyetten dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Partimizin başarısı için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim. Hatta elimden gelenin fazlasını sizin desteğinizle yapacağıma inanıyorum. Yerel yönetimler, il ve ilçelerimizin kalkınma ve gelişmesinin temelini oluşturmaktadır. Yerel yönetimler, Ülkemizin genel değişim ruhuna ve toplumsal huzura erişmesinde büyük katkı sağlamaktadır. Bu katkının başlangıcı yerel seçimlerdir ve sandık iradesidir. Bu nedenle 31 Mart seçimleri, Aziz milletimizin tercihini ortaya koyacağı sandık iradesinin yaşanacağı günün adıdır.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün çizgisinde bir yönetim anlayışını Of’umuz ile buluşturmak istiyoruz. Gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını istiyoruz. Yaşı 18'i bulmadan bile işsizlikten ve yoksulluktan bunalarak bu kutsal toprakları terk etmelerini istemiyoruz.

 

İlçemizde bulunan 68 mahallemizi ayırt etmeksizin, aynı hizmeti bütün vatandaşlarımızın ayağına götüreceğiz. “Bizim içim Kavakpınar da Gürpınar da birdir. Of Merkez’de kuracağımız çok amaçlı bir yapıyla, Belediyeyi bütün muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle ortak yöneteceğiz. Bu merkezde oluşturacağımız sekreteryamız, kendisine başvuran vatandaşımızın her derdini not alarak belediyemize iletecektir ve vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenerek, ortak çözüm için gereken en kısa zamanda yapılacaktır. Of'un ekonomik potansiyeline Yeni Nesil Turizm anlayışını oturtmalıyız. Esnafımızın her daim yanında olmalıyız ve desteklemeliyiz. Uygulamalarımızda sadece yasalar ile değil esnafımızla ortak karar verebileceğimiz çözüm meclisleri kuracağız.” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

"Hem sahada hem kasada şampiyonluk”

Haberi Oku