Güncel:
ORHAN KAHVECİ SÖZÜ: 'SÜRMENE REFAHA KAVUŞACAK”
 

Yeniden Refah Partisi Sürmene Belediye Başkan Adayı Orhan Kahveci, İlçe genelinde vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

 

Seçim çalışmalarını Sürmene genelinde sürdüren vatandaşlardan gelen öneri ve şikayetleri dinleyip çözüm noktasında düşüncelerini paylaşan Orhan Kahveci yaptığı açıklamada: “Güzel Sürmene’mizin Belediye başkan adayı olduk. Yeniden Refah Partisi ile yeni bir sayfa açtık. Ben 94 ruhuyla beraber Belediye başkanı olan bir şahsiyetim. Bugün yeniden başlıyoruz inşallah. Yeni bir beyaz sayfa açtık. Sürmene’mize elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Sürmene tarihi, turistik ve kültürel açıdan oldukça önemli bir ilçemiz. Bunu daha da geliştirmek, daha da güzelleştirmek, tarihi ve kültürü bağlamında modern dünyayla yeniden buluşturmak istiyoruz. Sahillerimiz çok güzeldir. Milattan önce on binlerin dönüşü kitabında bile geçer. On binlerin dönüşünde bizim Madur Dağımız üzerinden gelindi. Sürmene’mizde o zamanlarda bile denizcilik, balıkçılık, teknecilik bugünde olduğu gibi vardı. Ama yeterli görmüyoruz. Sürmene’nin bu zengin tarihine şuan ki halini yeterli görmüyoruz.

 

 

Ben Vakıflar Bölge Müdürüyken de buradaki tarihi ve kültürel varlıklarımızla çok yakından ilgilendim. Bu konuda Trabzon’u da Sürmene’yi de çok iyi biliyorum. Sürmene dediğiniz bağlamda tarihi yerini alacak. Zaten seçim bitiği gün nasip olur da biz kazanırsak hemen o gün projelerimize başlayacağız.

 

Yeniden Refah’ın şahlanışını da arttıracağız. Sürmene’de inşallah ipi göğüsleyeceğiz. Buna yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Sürmene halkına saygılarımı, sevgilerimi, muhabbetlerimi gönderiyorum. Hepsini hürmetle selamlıyorum. Onun için hiç endişeleri olmasın. Orhan Kahveci'yi biliyorlar. Onların içinden bir insan.  Sürmene’de yeni bir dönem başlatacağız.

 

Bizi öz evlatları gibi bağrına basan kıymetli Sürmeneli Hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Tarihin var, tarihlere sığmayan,

Pişman oIur sana, dostun olmayan,

Adaletin, insanlığa yön veren…

Dünyada bulunmaz eşin SÜRMENEM

Canım sana kurban olsun SÜRMENEM…” dedi.

 

Trabzon il özel idaresinde il genel meclisi üyesi olarak uzun yıllar görev yapan ve bu süreçte bölge insanın sorunlarını her ortamda savunan, çözüm üreten ve ilçelere yapılan bir çok yatırımda imzası ve katkısı bulunan, siyasilerin yanlış uygulamaları karşısında tek başına yapılan hataları basın ve kamuoyu önünde yüksek sesle dile getiren ve bu duruşu ile her kesimden insanın takdirini kazanan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Sürmene Ziraat Odası ve Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz ve Sürmene Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi'nin Genç ve Çalışkan Başkanı Vedat Yılmaz’da seçim çalışmalarında Yeniden Refah Partisi Sürmene Belediye Başkan Adayı Orhan Kahveci’nin en büyük destekçilerinden oluyorlar.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku